Ihonhoitoa koko vartalolle aurinkoisina päivinä

Tasaisen ja pitkään kestävän rusketuksen saamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Foreverilta saat hoitavat aurinkotuotteet, jotka valmistelevat vartalon aurinkoa varten. Näin saat iholle kultaisen hehkun ilman palamisen ja kihelmöinnin riskiä.

Valmistele iho aurinkoa varten

Kuorinta
Varmista, että iho on kunnollisesti puhdistettu kuorimalla iholta säännöllisesti pois kuolleet ihosolut ja lika. Tavallinen väärinkäsitys on, että ihoa ei saisi kuoria kesällä, jotta rusketus ei kulu pois. Siitä ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan sillä kuivan ja elottoman ihon poistaminen pidentää rusketuksen kestoa. Käytä Forever Aloe Scrubia koko vartalolle 1–2 kertaa viikossa.

OSTA TÄÄLTÄ

Kosteutus
Perusteellisen kuorinnan jälkeen iho tarvitsee kosteutusta. Aloe Body Lotion sitoo kosteuden ihoon ja samalla suojaa ja vahvistaa ihoa. Tämä hoitava kosteusvoide sisältää luonnollisia kosteutta säilyttäviä öljyjä, kuten argan- ja jojobaöljyä. Se imeytyy nopeasti ja tuottaa silkinsileän lopputuloksen. Sopii myös herkälle iholle.

OSTA TÄÄLTÄ

Auringolta suojautuminen
Tarvitset enemmän aurinkosuojaa kuin ehkä luuletkaan. Aurinko paistaa voimakkaasti jo varhaiskeväällä, ja iho voi tarvita aurinkosuojaa jopa pilvisenä päivänä. Haluathan ruskettuneen, et palanutta ihoa. Kosteuttava Aloe Sunscreen suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Fysikaalinen ja kemiallinen aurinkosuodatin varmistavat yhdessä parhaan suojan.

OSTA TÄÄLTÄ

After sun
Jos aurinko kuitenkin pääsee polttamaan ihoa, apu on lähellä. Aloe Vera Gelly on hienointa Aloe veraamme geelimuodossa ja sopii hyvin after sun -tuotteeksi. Nopeasti ihoon imeytyvä tuote rauhoittaa ja hoitaa ihoa sekä säilyttää kosteutta. Aloe veran lisäksi se sisältää kosteutta säilyttävää glyseriiniä, suojaavaa ja rauhoittavaa allantoiinia ja antioksidanttisia C- ja E-vitamiineja. 

OSTA TÄÄLTÄ

4 vinkkiä kauniiseen ja tasaiseen rusketukseen!

1. Käytä korkeaa aurinkosuojakerrointa. Levitä aurinkosuojavoidetta ennen ulos menoa, jotta voide ehtii imeytyä. Levitä uusi kerros joka toinen tunti. Aurinkosuoja on tärkeä, sillä se auttaa ehkäisemään ryppyjen muodostumista ja ihon ennenaikaista ikääntymistä.

2. Aloita varovasti. Totuta iho aurinkoon vähän kerrallaan ja oleile auringossa vain lyhyitä hetkiä ensimmäisinä päivinä.

3. Käy suihkussa aina uimisen jälkeen, sillä kloori- ja merivesi kuivattavat ihoa.

4. Voitele ihosi auringonoton ja suihkun jälkeen. Kosteutetussa ihossa uusi ja tasainen rusketus säilyy pidempään.

Näin aurinkosuojavoide toimii

Pitääkö aurinkosuojaa käyttää myös pilvisellä säällä? Mitä SPF tarkoittaa? Mitä eroa on UVA- ja UVB-säteiltä? Foreverin aurinkokoulussa saat vastaukset ja vältät ihon palamisen kesäauringossa.

FOREVERIN AURINKOKOULU