Forever Living Products

Forever toimii lähes 160 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija.

Forever Living – tietoa meistä

Kaikki sai alkunsa vuonna 1978 Aloe vera -kasvista ja visiosta saada itse päättää ajankäytöstään. Sittemmin Forever Living Products on kehittynyt yhdeksi menestyvimmistä suoramyyntiyrityksistä. Yrityksellä on jälleenmyyjiä yli 160 maassa ympäri maailmaa. Nykyään Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Valtaosa yrityksen tuotteista pohjautuu stabiloituun Aloe veraan, joka on peräisin subtrooppisesta Aloe Barbadensis -kasvista. Tuotantoprosessia valvotaan taimesta valmiiksi tuotteeksi asti, millä voidaan taata paras mahdollinen laatu – tämä on tuonut Forever Livingin Aloe veralle IASC:n* Seal of Approval -sertifikaatin ja tehnyt Forever Living Productsista markkinajohtajan kaikkialla maailmassa.

Forever Livings historia

Forever Living Products International Inc on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, jonka Rex Maughan perusti vuonna 1978 Tempessä, Yhdysvaltojen Arizonassa. Yrityksen liiketoimintamalli perustuu suoramyyntiin itsenäisten jälleenmyyjien kautta. Yrityksen tuotteiden ja tuotekehityksen pohjalla on alusta asti ollut Aloe vera -geeli. Nykyään yrityksen pääkonttori sijaitsee Scottsdalessa, Arizonassa, ja vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli 2,6 miljardia dollaria. Gregg Maughan toimii nykyisin Forever Living Productsin toimitusjohtaja (CEO) ja Aidan O’Hare on yrityksen hallituksen puheenjohtaja (President).

Forever Living Pohjoismaissa

Forever Living Products Scandinavia AB on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien terveys- ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys. Yritys työllistää tuhansia jälleenmyyjiä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Pohjoismaiden pääkonttorissa Mölndalissa työskentelee noin 60 työntekijää.

Forever Living Products Scandinavia AB on jäsenenä suoramyyntiyhdistyksissä Ruotsissa (DSS), Norjassa (DF) ja Tanskassa (DFS). Yritys on saanut lukuisia tunnustuksia perustamisvuodestaan 1998 lähtien muun muassa Business Region Göteborgilta, ja sen luottoluokitus on AAA pitkän ja vakaan luottokelpoisuuden ansiosta. Ympäristösertifiointi Forever Living Productsilla on ollut jo useamman vuoden ajan.

Kaikki Forever Livingin tuotteissa käytettävät ainesosat ovat tällä hetkellä sallittuja EU:ssa ja Pohjoismaissa ja turvallisia kuluttajille. Forever Living Products Scandinavia tarjoaa ainutlaatuisen 90 päivän asiakastyytyväisyystakuun, jonka puitteissa asiakas voi palauttaa tuotteensa jälleenmyyjälle 90 päivän kuluessa ja saada rahansa takaisin.

Takuumme tarkoittaa, että jos olet tyytymätön ostokseesi, voit lähettää tuotteen takaisin jälleenmyyjälle 90 päivän kuluessa – käyttämättömänä tai kokonaan/osittain käytettynä – kuitin kanssa. Saat rahasi takasin ilman keskusteluja.