Ravintolisät mehiläispesästä

Pikkuruiset työntekijämme ovat ahkeraa sakkia, ja ne auttavat meitä varmistamaan kaikkien mehiläistuotteidemme ensiluokkaisen laadun. Propolis, mehiläissiitepöly ja kuningatarhyytelö – käytämme ravintolisissämme vain hienoimpia raaka-aineita, jotka kerätään tietenkin mehiläisiä vahingoittamatta. Tutustu kaikkiin mehiläistuotteisiin verkkokaupassamme.

Arvostettuja ainesosia

Ihmiset kaikkialla maailmassa ovat jo vuosien ajan arvostaneet mehiläistuotteita. Hunajan lisäksi mehiläiset tuottavat myös propolista, mehiläissiitepölyä ja kuningatarhyytelöä. Forever käyttää kaikkia näitä tarjotakseen sinulle laadukkaita ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita, jotka tekevät hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Sato korjataan hellävaroin

Sen lisäksi, että mehiläiset tuottavat ainesosia tuotteisiimme, niillä on toinen, vielä tärkeämpi tehtävä – pölytys. Kolme neljäsosaa syömästämme ruoasta on mehiläisten pölytyksen tulosta. Siksi olemme luonnollisesti hyvin huolissamme pienten keltamustien ystäviemme hyvinvoinnista. Sen vuoksi korjaamme mehiläispesistä vain ennalta määrätyn satomäärän kauden aikana. Erityisten keräysvälineiden avulla varmistetaan, että mehiläiset eivät vahingoitu tai häiriinny.

 

Mehiläiset vaarassa

Näin voit itse vaikuttaa ja auttaa luonnonvaraisia mehiläisiä:

  • Rakenna hyönteishotelli – poraa puupalaan muutama reikä ja ripusta se aurinkoiseen paikkaan.
  • Istuta paljon siitepölyä ja nektaria sisältäviä kasveja, jotka tarjoavat mehiläisille ravintoa kevään ja kesän ajan.
  • Osta luomuruokaa, niin autat vähentämään torjunta-aineiden käyttöä.