Aloe vera

Pehmentävä, kosteuttava ja rauhoittava. Käytetään monissa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Lisäksi miljoonat ihmiset ympäri maailmaa juovat sitä ravintolisän muodossa. Forever Livingin Aloe vera -tuotteisiin on vaikeaa olla ihastumatta.

Sinulle valikoitua Aloe veraa

Forever Living Productsin tuotteissa käytetään Aloe Barbadensis Miller -lajiketta. Siihen on syynsä. Maailman noin 180:sta Aloe vera -lajikkeesta nimittäin juuri tämä lajike – ja sen vihreät, pulleat lehdet – on vuosituhansien aikana tullut tunnetuksi upeista ominaisuuksistaan. Sitä käyttivät jo antiikin kreikkalaiset. Aloe Barbadensis Miller on subtrooppinen mehikasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä. Sen lehdissä on jähmeää geeliä, joka veden lisäksi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Tämä arvokas Aloe vera -geeli on ollut Forever Livingin tuotteiden perustana toiminnan alusta, vuodesta 1978 lähtien.

Forever Living Products toimii yli 160 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Kaikki tuotteemme perustuvat stabiloituun Aloe veraan. Voimme taata parhaan mahdollisen laadun, koska valvomme itse koko tuotantoprosessia taimesta valmiiksi tuotteeksi asti. Hyvän ja tasaisen laatunsa ansiosta Forever Livingin Aloe vera onkin saanut arvostetun IASC:n* Seal of Approval -sertifikaatin – ja tehnyt Forever Living Productsista maailman markkinajohtajan.

*The International Aloe Science Council

Aloe vera – taimesta tuotteeksi sinulle       

Erittäin laadukkaiden Aloe vera -tuotteiden muidenkin raaka-aineiden on oltava yhtä laadukkaita kuin itse Aloe veran. Forever Living Products aloittaa perusteista viljelemällä kasveja hedelmällisissä maissa, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman ja runsaasti ravinteita. Viljelmämme sijaitsevat paikassa, jossa aurinko paistaa yli 2 000 tuntia vuodessa. Jokainen taimi otetaan kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi. Tämä on äärimmäisen tärkeää tehdä nopeasti, jotta raaka-aine pysyy tuoreena. Käytämme vain Aloe veran lehtien hienointa sisägeeliä. Harjoitamme vuoroviljelyä, jotta maaperä ei köyhtyisi.

Koko Forever Living Productsin toiminta perustuu Aloe veraan. Siitä osoituksena ovat ennen kaikkea laaja Aloe veran tuntemuksemme ja monipuolinen Aloe vera -tuotteiden valikoimamme. Forever Livingin Aloe verasta pitävät uskomattoman monet, ja sitä myyvät Forever Livingin jälleenmyyjät yli 160 maassa.


TEHOKAS KASVI
Tämän vuoksi Aloe veraa on käytetty ja rakastettu vuosituhansien ajan.

 

Hyvää tuotetta ei voi valmistaa huonoista raaka-aineista. Siksi panostamme tuotteiden perustaan ja viljelemme Aloe veraa hedelmällisillä viljelymailla, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman.

Huippulaadukasta aloe veraa

Forever Living Products pyrkii aina laatuun, jotta Aloe vera -tuotteidemme käyttäjät olisivat tyytyväisiä – ja enemmänkin kuin vain tyytyväisiä. Siksi Forever Living vastaa koko tuotantoketjusta viljelystä ja tuotannosta kuljetukseen ja varastointiin asti sekä valvoo laatua jatkuvasti omissa laboratorioissaan. Näin taataan, että Forever Living Productsilta hankkimasi tuotteet täyttävät aina tiukat laatukriteerimme.

Forever Living Productsin oma tutkimus- ja kehitysosasto kehittää tuotevalikoimaa jatkuvasti, jotta tuotteet täyttävät markkinoiden muuttuvat tarpeet ja toiveet sekä vastaavat säännösten ja määräysten muutoksia. Kaikki Forever Livingin tuotteissa käytettävät ainesosat ovat tällä hetkellä sallittuja EU:ssa ja Pohjoismaissa, ja niiden katsotaan olevan turvallisia kuluttajille. Forever Livingin Aloe vera -juoma esimerkiksi valmistetaan erittäin tiukkoja laatuvaatimuksia noudattaen Aloe Barbadensis Miller -lajikkeen sisägeelistä. Siinä ei siis käytetä Aloe vera -kasvin lehtien ulkoisia osia. Miljoonat ihmiset nauttivat Forever Aloe Vera Gel -juomaa päivittäin*.

Osaamme asiamme ja luotamme tuotteisiimme. Siksi Forever Living tarjoaakin tuotteilleen 90 päivän asiakastyytyväisyystakuun. Takuun ansiosta Forever Livingin Aloe vera -tuotteita on helppo kokeilla: jos et 90 päivän kuluessa ole tyytyväinen tuotteisiimme, saat rahasi takaisin – vaikka olisit käyttänyt tuotteen. Tämän helpompaa ja turvallisempaa ei ostaminen voi olla.

Haluatko lisätietoja Forever Living Productsin Aloe verasta? Ota yhteyttä meihin.

 

*Jos käytät lääkkeitä tai saat lääketieteellistä hoitoa, keskustele aina lääkärin tai muun pätevän terveydenhoidon ammattilaisen kanssa ennen ravintolisän käytön tai harjoitusohjelman aloittamista.