Liikunta ja painonhallinta

Haluatko karistaa pari kiloa, aloittaa säännöllisen liikunnan tai päästä eroon huonoista tottumuksista ja negatiivisista ajatuksista? Meillä on pakettiratkaisuja, ateriankorvikkeita, patukoita ja paljon muuta pienten ja suurten terveyttä edistävien muutosten tekemiseen, aktiivisemman elämäntyylin omaksumiseen ja painoindeksin pienentämiseen. Löydä apu verkkokaupastamme.

Terveelliset tavat

Autamme sinua luomaan terveellisiä tapoja, jotka kestävät. Vuodesta toiseen. Miksi? Meidän apuvälineemme eivät vaadi sinulta suurempaa panostusta, mutta ne auttavat sinua tuntemaan eron nopeasti ja pääsemään tavoitteisiisi. Foreverin avulla annat kehollesi parhaat edellytykset saavuttaa tavoitteesi ja uuden elämäntyylisi: saat apua painonpudotukseen, puhtia treenaamiseen ja tuotteet lihasten rentouttamiseen treenin jälkeen. Tutustu pakettiratkaisuihimme.

Tukea matkan varrelle

Meillä on toki muutakin kuin pakettiratkaisuja. Valikoimaamme kuuluu ateriankorvikkeita, shakeja, patukoita ja paljon muuta. Forever on tukenasi koko matkan.

5 vaihetta uuteen elämääsi

Sanotaan, että muutos tapahtuu viidessä vaiheessa:

  • Et ole valmis. Et tunne itseäsi valmiiksi muutokseen, etkä ehkä koe, että ero nykytilanteeseen olisi tarpeeksi suuri, jotta se olisi muutoksen aiheuttaman vaivan arvoista.
  • Olet epäileväinen. Harkitset muutoksen tekemistä, mutta et ole vielä tehnyt päätöstä.
  • Olet valmis. Olet valmis ponnistamaan irti lähtötelineistä.
  • Aloitat muutoksen. On aika ryhtyä toimeen, olet motivoitunut, tämähän sujuu hyvin.
  • Ylläpidät uutta tapaa. Kun muutos on toteutettu, alkaa seuraava työvaihe eli muutoksesta kiinni pitäminen. Välillä voit ottaa takapakkia ja palata takaisin vanhoihin uomiin, mutta älä luovuta, se kuuluu asiaan. Tee uusi analyysi siitä, missä vaiheessa olet, ja aloita uudelleen.

Joten jatka sitkeästi ja hyödynnä matkan varrella Foreverin ravintolisiä, joista saat tukea liikuntaan ja painonhallintaan!