Kesän ihonhoitotuotteet – Forever Summer Kit

Olemme koostaneet ihonhoitotuotteita sisältävän setin, jota ilman et pärjää kesällä. 4 tuotetta, 4 helppoa vaihetta – näin saat kosteutetun, pehmeän ja päivettyneen ihon.

1. Kuori iho
Kun kuorit iholta säännöllisesti pois kuolleet ihosolut ja lian, iho tulee puhtaaksi ja raikkaaksi ja myös tuntuu siltä. Tavallinen väärinkäsitys on, että ihoa ei saisi kuoria kesällä, jotta rusketus ei kulu pois. Siitä ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan sillä kuivan ja elottoman ihon poistaminen pidentää rusketuksen kestoa. Käytä Forever Aloe Scrubia koko vartalolle 1–2 kertaa viikossa.

2. Käytä aurinkosuojaa
Haluat ruskettuneen, et palanutta ihoa. Auringonpolttamat ovat paitsi kipeitä, ne myös saavat ihon hilseilemään pois ja ovat huonoksi ihon terveydelle. Aloe Sunscreen on erittäin vedenkestävä aurinkosuojavoide, jossa on aurinkosuojakerroin 30. Siinä on sekä fysikaalinen että kemiallinen aurinkosuoja, joten se suojaa ihoa tehokkaasti sekä UVA- että UVB-säteiltä. Se sisältää myös ihoa hoitavaa Aloe veraamme. 

3. Kosteuta ihoa
Kaikki Forever Summer Kitin tuotteet sisältävät hienointa Aloe veraamme, joten kaikki kesärutiinisi vaiheet hoitavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Joskus voi kuitenkin tulla tarve saada nopeaa kosteutusta yhdellä pumpun painalluksella. Aloe First -suihkeella onkin itsestäänselvä paikka setissä. Se sisältää Aloe veraa, propolista ja valikoituja yrttejä, jotka viilentävät, hoitavat ja rauhoittavat ihoa.

4. Viilennä ihoa
Jos kuitenkin saat liikaa aurinkoa, Aloe Vera Gelly auttaa rauhoittamaan ja viilentämään ihoa. Käytämme vain Aloe veran sisägeeliä, ja tuote on saanut arvosanan Excellent dermatologisissa testeissä. Kun pidät tätä pientä supersankaria mukana rantakassissa,
saat nopeasti avun kuivaan ihoon,
auringonpolttamiin ja kutiseviin hyönteisenpistoihin.  

 


 

Ihosi on sitä, mitä syöt… Nauti kaikista kesän herkuista – tuoreista vihanneksista, mehukkaista hedelmistä ja auringon kypsyttämistä marjoista. Ne ovat hyväksi terveydelle ja lisäksi ne täydentävät ihonhoitoa. Tiesitkö esimerkiksi, että C-vitamiini, jota on muun muassa mansikoissa, edistää kollageenin muodostumista? Ja vesimeloni ylläpitää nestetasapainoa ja saa ihosi voimaan parempaakin paremmin.

…ja juot. Juo runsaasti vettä, tavallinen suositus on noin kaksi litraa päivässä. Sen lisäksi, että elimistön nestetasapaino säilyy, autat ihoasi poistamaan myrkkyjä ja kuona-aineita, jolloin voit tuoda esiin kauneimman minäsi. Puhdas, kylmä vesi maistuu toki taivaalliselta, mutta miltä kuulostaisi nesteensaannin täydentäminen herkullisella kesädrinkillä? Tässä maukas resepti!


Summer Delight
2 lasillista
½ dl Forever Aloe Vera Gel-juomaa
3 dl tonic wateria
1 tl puristettua sitruunaa tai limettiä

Sekoita ainekset. Koristele sitruunan tai limetin viipaleilla ja kauniilla kesäkukalla, kuten ruiskaunokilla tai kehäkukalla.