Multimasking – uusi tapa käyttää kasvonaamioita

Kasvonaamio puhdistaa ja kosteuttaa ihoa syvältä, virkistää väsynyttä ja sameaa ihoa ja ylläpitää kasvojen ihon heleyttä. Multimaskingin avulla tehostat tuotteiden vaikutusta ja räätälöit ihonhoitoasi.

Oletko kuullut uudesta korealaisesta multimasking-trendistä? Iho on erilaista kasvojen eri kohdissa, ja myös tarpeet voivat vaihdella ajan mittaan. Multimaskingissa käytetään erilaisia, toisiaan täydentäviä kasvonaamioita, eli sen avulla ihonhoidon voi räätälöidä itselleen sopivaksi. Oivallettuasi idean voit käyttää useita eri naamioita samaan aikaan eri kohdissa kasvoja. Aluksi voi kuitenkin tuntua helpommalta pysyttäytyä yhdessä naamiossa kerrallaan ja vaihdella sitä ihon tuntemusten mukaan. 
 
Ennen kuin aloitat, kysy itseltäsi:
1.    Minkälainen ihotyyppisi on? 
2.    Mitkä naamiot sopivat sinulle?
Sen jälkeen voit päätellä, mitä naamiota ihosi tarvitsee juuri nyt. Ilta on yleensä paras aika multimaskingille. Jos ihosi reagoi johonkin ainesosaan ja alkaa esimerkiksi punoittaa, ihosi saa levätä yön yli.

Foreverin kasvonaamiot

aloe bio-cellulose mask
Foreverin ylellisin kasvonaamio on bioselluloosasta valmistettu arkkinaamio. Bioselluloosa on orgaanista materiaalia, joka pystyy sitomaan paljon kosteutta. Naamiota varten olemme imeyttäneet siihen hienointa Aloe veraamme.

Aloe bio-cellulose mask on helppokäyttöinen ja tehokas kertakäyttönaamio, joka torjuu ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle runsaasti kosteutta ja uutta hehkua. Aloe veran lisäksi se sisältää kosteutta säilyttävää natriumhyaluronaattia ja suojaavaa glyseriiniä. Lisäksi se sisältää koko joukon kiinteyttäviä, hoitavia ja vahvistavia ainesosia, jotka suojaavat ihoa.

Suo itsellesi parinkymmenen minuutin hengähdystauko, joka auttaa parantamaan ihon ulkonäköä ja tuomaan esiin säteilevän, kosteutetun ihon.

 

Sonya refining gel mask
Nyt puhumme todellisista kauneusunista. Levitä viilentävä geeli kasvoille illalla ja anna valikoitujen kasviainesosien vaikuttaa yön yli. Ainesosiin sisältyy pehmentävää porkkanansiemenöljyä, vahvistavaa basilikaöljyä ja rauhoittavaa öljyä intialaisesta davana-yrtistä. Koostumuksessa on myös omaa Aloe veraamme, joka hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Ihoa kiinteyttävää tehoa tuovat hoitava omena ja puna-apila. Lakritsinjuuri puolestaan tasoittaa ja vaalentaa ihonsävyä sekä antaa iholle hyvinvoivaa hehkua.

Herätessäsi iho on kirkkaamman ja virkeämmän oloinen.
Tämä naamio sopii hyvin sekaiholle eli iholle, joka joskus tuntuu kuivalta, joskus rasvaiselta ja joskus ei kummaltakaan. 

 

Mask Powder
Tämä naamio paitsi hoitaa myös kuorii ihoa. Se poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia ja vaikuttaa samalla rauhoittavasti ihoon. Iho muodostaa joka päivä uusia ihosoluja ja samalla se poistaa miljoonia kuolleita ihosoluja. Tämä prosessi hidastuu ikääntymisen myötä, mikä voi aiheuttaa ihon kuivuutta, harmautta ja elottomuutta. 

Kun kylpyhuoneen kaapissa on Mask Powder, apu on aina lähellä. Mask Powder on nimensä mukaisesti jauhe. Se sekoitetaan aloe activatoriin, joten saat lisäksi reilun annoksen omaa Aloe veraamme, joka hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. 

Tee näin
Valmistele iho aina puhdistuksella. Käytä ihon virkistykseen ja puhdistukseen esimerkiksi  Sonya refreshing gel cleanseria tai infinite by Forever hydrating cleanseria. Kuorinta auttaa irrottamaan kuolleet ihosolut ja heleyttämään ihoa. Foreverin smoothing exfoliator on hyvä vaihtoehto. Palauta ihon pH-arvo ja valmistele iho kosteutusta varten esimerkiksi balancing toner

Nyt on aika antaa naamion tehdä taikojaan. Levitä tälle päivälle valitsemasi naamio kasvoille pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Tunne, kuinka ihostasi tulee kosteutettu, pehmeä ja kauniin kuulas!

Käytä kasvonaamiota vähintään kerran viikossa. Ja muista ihon kosteutus sen jälkeen. Foreverilla on kosteusvoiteita kaikkiin tarpeisiin. Sonya soothing gel moisturizer on rauhoittava kosteusvoide geelimuodossa. Kypsä iho saattaa pitää enemmän infinite by Forever restoring crème