Tee työtä kanssamme

Kiinnostaisiko sinua uusi ura? Tai haluaisitko ansaita lisätuloja täysin omilla ehdoillasi? Siinä tapauksessa jatka lukemista. 

Päätä itse milloin, missä ja kuinka paljon työskentelet. Kuulostaako mukavalta? Foreverin jälleenmyyjänä olet oma pomosi ja päätät itse omasta työstäsi. Tarjoamme kaksi ansaintamahdollisuutta, myynnin ja rekrytoinnin, ja sinä päätät itse, kumpaan haluat keskittyä. 

Tietoa Foreverista 

Forever on perheyritys, joka perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1978. Nykyään olemme Aloe veran suurin viljelijä, valmistaja ja jakelija maailmassa, ja meillä on toimipisteitä yli 160 maassa. Forever-liiketoiminnan perustamiseen liittyy vain vähän kustannuksia ja riskejä ja alkuun pääsee nopeasti – voit aloittaa heti kun olet rekisteröitynyt ja tehnyt ensimmäisen tilauksesi. Visiomme on tarjota rikkaampaa elämää. Sillä tarkoitamme:

  • Terveyttä ja hyvinvointia tukevia tuotteita
  • Liiketoimintamahdollisuutta, joka tarjoaa mahdollisuuden työskennellä missä,
    milloin ja kuinka paljon haluat
  • Henkilökohtaista kehitystä, jota saat olemalla oma pomosi sekä innostamalla ja johtamalla muita jälleenmyyjiä

Liiketoimintamalli

Foreverin liiketoimintamallia kutsutaan verkostomarkkinoinniksi. Se on suoramyynnin muoto, jossa voit itsenäisenä myyjänä rakentaa oman myyntiorganisaatiosi ja valmentaa tiimiäsi menestykseen. Toiminta perustuu suosituksiin: kerrot käyttämistäsi ja hyväksi havaitsemistasi tuotteista ystäville ja tutuille. Rahat, jotka tavallisesti menevät välikäsille ja mainontaan, maksetaan suoraan sinulle kiitokseksi siitä, että suosittelet tuotteita ja autat yritystä kasvamaan. Kuka tahansa koulutustaustaan ja kokemukseen katsomatta voi menestyä verkostomarkkinoinnissa. Tulos on aina suoraan yhteydessä omaan ajankäyttöön, sitoutuneisuuteen ja työpanokseen.

Edut

Itsenäinen mutta ei koskaan yksin.
Me toimistolla tuemme sinua, minkä lisäksi saat valmennusta sponsoriltasi (sinut rekrytoineelta henkilöltä). Voit tuntea olosi varmaksi, koska apua on aina saatavilla.

Vapaus. 
Työskentelet missä, milloin ja kuinka paljon haluat ja kenen kanssa tahdot.

Omilla ehdoillasi. 
Päätät itse, miten haluat kehittyä ja mitä tavoitteita haluat saavuttaa.

Tuki ja työkalut. 
Saat vapaaseen käyttöön erilaisia markkinointimateriaaleja, kuten oman verkkosivuston, kampanjoita ja muita innostavia myynninedistämisvälineitä.

Aloita jo tänään

Helpoin tapa aloittaa jälleenmyyjänä on ostaa jompikumpi kahdesta aloituspaketistamme, joihin olemme koonneet suosituimmat ja myydyimmät tuotteemme. Silloin sinusta tulee Assistant Supervisor, mikä tarkoittaa, että saat 30 % alennusta tuotteistamme ja saat myös myydä niitä eteenpäin voitolla.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta mahdollisuudelta? Ota yhteyttä siihen jälleenmyyjään, jolta ostat Forever-tuotteita. Jos sinulla ei vielä ole yhteyshenkilöä,
löydät sellaisen täältä >