Elintapa-muutos, joka edistää terveyttäsi

 

Pysyvä elintapamuutos vaatii kärsivällisyyttä ja ohjelman, joka auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn treenaamisesta, ruokavaliosta ja vartalosi edellytyksistä, jotta saavutat tavoitteesi. 

F.I.T.-perheemme tuorein tulokas on F15. F.I.T. on lyhenne sanoista Foundation, Inspiration ja Transformation, ja se on kehitetty sinulle avuksi terveellisten elintapojen vakiinnuttamiseen.

F15 koostuu kolmesta kattavasta ruokavalio- ja harjoitusohjelmasta. Valitse F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 tai F15 Advanced 1 & 2 sen mukaan, kuinka aktiivista elämää vietät. Kukin ohjelma on jaettu kahteen tasoon, jotka molemmat kestävät 15 päivää. Voit suorittaa joko yhden tai molemmat tasot.

Kun ostat F15-paketin, saat kattavan 48-sivuisen esitteen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon molempia tasoja varten, ja tuotteet 1. tason 15 päivää varten. Jos haluat tämän jälkeen siirtyä ohjelman 2. tasolle, sinun tarvitsee vain täydentää tuotekokonaisuutta hankkimalla kaksi Forever Aloe Vera Gel -kanisteria (myydään erikseen), niin voit jatkaa vielä toiset 15 päivää tasolla 2.

 

F15-ohjelmat on suunniteltu antamaan sinulle työkaluja, joita tarvitset tehdäksesi terveyttäsi edistävän elintapamuutoksen.

 

Ohjelmaan kuuluu tarkoin valittuja tuotteita aktiivista elämäntapaa varten, harjoitusohjelmia, harjoitusvideoita, terveysvinkkejä ja ruokavalioneuvoja, jotka auttavat sinua pitämään kiinni terveellisistä elintavoista. 

Miltä aktiivinen elämäntapasi näyttää? Valitse itsellesi sopivan tasoinen F15-ohjelma:

 

 

F15 BEGINNER 1 & 2

”Onnistuneen painonpudotuksen kannalta on yhtä tärkeää muuttaa ajattelutapaansa vartalon muokkaamisen lisäksi.”

F15 Beginner sopii sinulle, joka aloittelet aktiivista elämää tai haluat alkaa elää terveellisesti. Ohjelma auttaa sinua muuttamaan suhtautumistasi ruokaan ja treenaamiseen. 

Paketti sisältää tarkoin valittuja tuotteita ja kattavan 48-sivuisen esitteen, jonka sisältämän harjoitusohjelman vaativuus lisääntyy vaiheittain. Lisäksi mukana on vinkkejä motivaation ylläpitämiseen, maistuvia ja terveellisiä reseptejä ja tietoa ruokavalion koostamisesta ja siitä, miten eri ruoka-aineet voivat vaikuttaa terveyteen. Ohjelma kannustaa ja auttaa sinua pitämään kiinni uusista ja terveellisemmistä elintavoista.


F15 Beginner opastaa sinua pysyvien muutosten saavuttamisessa terveytesi tähden. 

Valitse F15 Beginner, jos tämä pätee sinuun:

  • Olet vasta aloittanut treenaamisen tai et treenaa ollenkaan
  • Kaipaat opastusta siihen, miten sinun pitäisi suhtautua treenaamiseen ja ruokavalioon, jotta saisit aikaan pysyviä elintapamuutoksia
  • Haluat mitata ja seurata saavuttamiasi tuloksia selkeästi

 

INTERMEDIATE 1 & 2

”Valmistautuminen johtaa menestykseen.”

Intermediate sopii sinulle, jos olet jo aktiivinen, mutta et ole saavuttanut toivomiasi tuloksia, tai jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen matkallasi kohti terveellisiä elintapoja.  

Paketti sisältää tarkoin valittuja tuotteita aktiivista elämäntapaa varten ja kattavan 48-sivuisen esitteen, jonka sisältämän monipuolisen harjoitusohjelman vaativuus lisääntyy vaiheittain. Lisäksi mukana on maistuvia ja terveellisiä reseptejä ja tietoa siitä, miten eri ruoka-aineet vaikuttavat elämäntapaasi, miten voit yksinkertaistaa ruokavaliotasi ja miten vältät kiusauksiin sortumisen sekä vinkkejä siitä, miten saavutat asettamasi tavoitteet.

F15 Intermediate vie aktiivisen elämäntapasi seuraavalle tasolle. 

Valitse F15 Intermediate, jos tämä pätee sinuun:

  • Liikut jo säännöllisesti, mutta haluat viedä treenaamisen seuraavalle tasolle
  • Kaipaat apua ruokavaliosi, treenaustapojesi, vartalon mittojesi ja painosi muokkaamiseen, jotta saavutat tavoitteesi
  • Haluat kattavan opastuksen siihen, miten voit saavuttaa pysyviä tuloksia aktiivisella elämäntavallasi

 

ADVANCED 1 & 2

”Vartalosi on kone.”

F15 Advanced täyttää tarpeesi, olitpa sitten urasi huipulla oleva urheilija tai hyvin aktiivinen liikkuja, joka etsii uusia haasteita päästäkseen seuraavalle tasolle. 

Paketti sisältää tarkoin valittuja tuotteita aktiivista elämäntapaa varten ja kattavan 48-sivuisen esitteen, joka sisältää rankan harjoitusohjelman. Lisäksi mukana on tietoa siitä, miten sinun kannattaa syödä vartalotyyppisi kannalta, miten saavutat parhaat tulokset omien edellytystesi pohjalta ja miten voit selkeästi seurata omaa edistymistäsi.

F15 Advanced tarjoaa syvällisempää tietoa ruokaympyrästä, harjoittelua tukevasta ruokavaliosta ja siitä, miten vuorokausirytmi voi vaikuttaa tuloksiisi. Saat omaan harjoitteluusi sopivia reseptejä ja tietoa siitä, miten voit parantaa omia suorituksiasi.

F15 Advanced auttaa sinua saavuttamaan ihanteelliset tulokset ja ylläpitämään niitä.

Valitse F15 Advanced, jos tämä pätee sinuun:

  • Treenaat kovaa ja tavoitteellisesti
  • Etsit uusia ja rankkoja haasteita
  • Haluat syventää tietämystäsi siitä, miten ruokavalio, treenaaminen ja terveys liittyvät toisiinsa ja vaikuttavat tuloksiisi

 

 

 

Beginnerin sisältyvät tuotteet löydät tästä alta:

 

2x FOREVER ALOE VERA GEL®

Alkuperäinen! Myyntisuosikkimme Aloe vera -juoma koostuu käsin poimitusta Aloe verasta. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa nauttivat sitä päivittäin.

1x FOREVER FIBER™

30 annospussia. Saat yhdestä annoksesta kokonaiset 5 grammaa ravintokuitua – mutta minimaalisesti hiilihydraatteja ja kaloreita.

1x FOREVER THERM™

60 tablettia. Ravintolisä, joka keskittyy jaksamiseen ja rasvanpolttoon. Sisältää kahdeksaa vitamiinia, muun muassa vitamiineja C, B2, B12 ja pantoteenihappoa, jotka kaikki edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Forever Therm™ sisältää myös uutetta vihreästä teestä, kahvista ja guaranasta.

1x FOREVER ULTRA™

15 annosta. Hyvä pirtelö, jossa täysiarvoista soijaproteiinia, tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Maksimaalisesti ravintoa ja minimaalisesti kaloreita, minkä ansiosta se sopii yhtä hyvin ateriankorvikkeeksi painonhallintaan kuin välipalaksi, proteiinilisäksi treenien jälkeen tai kun mielesi yksinkertaisesti tekee jotakin hyvää.

Personal trainer -verkkopalvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri.

 

Voit suorittaa F15-ohjelmien kaikki treenit missä ja milloin tahansa. Voit seurata opastusta verkossa ja katsoa, miten personal trainerimme tekee koko harjoitteluohjelman alusta loppuun. Harjoitusliikkeet on sovitettu F15-ohjelmien eri tasojen mukaan, ja harjoitusvideot helpottavat liikkeiden oppimista.

Liikkeiden ja harjoitusohjelmien vaikeustaso lisääntyy sitä mukaa kuin edistyt treenaamisessa. F15-ohjelmiin kuuluu myös lämmittely- ja jäähdyttelyosio. Personal trainer -verkkopalvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri. 

 

Reseptit

Ruokaisa salaatti voi olla sekä täyttävä että maistuva. Näin teet lounaan, joka sisältää 500 kcal:

Keitä ½ dl ateriajyviä. Tarjoiluun:

50 g ilmakuivattua kinkkua
30 g viipaloitua mozzarellaa
1 dl pinaattia
rucolaa
4 pientä luumutomaattia
1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
Valuta päälle 1 tl oliiviöljyä ja puristettua sitruunaa maun mukaan. Koristele tuoreella basilikalla tai timjamilla.

Lisää reseptejä on F15-pakettiin sisältyvissä esitteissä.