Forever Living Products Scandinavia AB


 

Elintapamuutos, joka edistää terveyttäsi

 

Pysyvä elintapamuutos vaatii kärsivällisyyttä ja ohjelman, joka auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn treenaamisesta, ruokavaliosta ja vartalosi edellytyksistä, jotta saavutat tavoitteesi. 

F.I.T.-perheemme tuorein tulokas on F15. F.I.T. on lyhenne sanoista Foundation, Inspiration ja Transformation, ja se on kehitetty sinulle avuksi terveellisten elintapojen vakiinnuttamiseen.

F15 koostuu kolmesta kattavasta ruokavalio- ja harjoitusohjelmasta. Valitse F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 tai F15 Advanced 1 & 2 sen mukaan, kuinka aktiivista elämää vietät. Kukin ohjelma on jaettu kahteen tasoon, jotka molemmat kestävät 15 päivää. Voit suorittaa joko yhden tai molemmat tasot.

Kun ostat F15-paketin, saat kattavan 48-sivuisen esitteen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon molempia tasoja varten, ja tuotteet 1. tason 15 päivää varten. Jos haluat tämän jälkeen siirtyä ohjelman 2. tasolle, sinun tarvitsee vain täydentää tuotekokonaisuutta hankkimalla kaksi Forever Aloe Vera Gel -kanisteria (myydään erikseen), niin voit jatkaa vielä toiset 15 päivää tasolla 2.

F15-ohjelmat on suunniteltu antamaan sinulle työkaluja, joita tarvitset tehdäksesi terveyttäsi edistävän elintapamuutoksen. Ohjelmaan kuuluu tarkoin valittuja tuotteita aktiivista elämäntapaa varten, harjoitusohjelmia, harjoitusvideoita, terveysvinkkejä ja ruokavalioneuvoja, jotka auttavat sinua pitämään kiinni terveellisistä elintavoista. 

Miltä aktiivinen elämäntapasi näyttää? Valitse itsellesi sopivan tasoinen F15-ohjelma: 

 

  F15 BEGINNER 1 & 2  

 
”Onnistuneen painonpudotuksen kannalta on yhtä tärkeää muuttaa ajattelutapaansa vartalon muokkaamisen lisäksi.”

 

F15 Beginner sopii sinulle, joka aloittelet aktiivista elämää tai haluat alkaa elää terveellisesti. Ohjelma auttaa sinua muuttamaan suhtautumistasi ruokaan ja treenaamiseen. 

Paketti sisältää tarkoin valittuja tuotteita ja kattavan 48-sivuisen esitteen, jonka sisältämän harjoitusohjelman vaativuus lisääntyy vaiheittain. Lisäksi mukana on vinkkejä motivaation ylläpitämiseen, maistuvia ja terveellisiä reseptejä ja tietoa ruokavalion koostamisesta ja siitä, miten eri ruoka-aineet voivat vaikuttaa terveyteen. Ohjelma kannustaa ja auttaa sinua pitämään kiinni uusista ja terveellisemmistä elintavoista.


F15 Beginner opastaa sinua pysyvien muutosten saavuttamisessa terveytesi tähden. 

Valitse F15 Beginner, jos tämä pätee sinuun:

 • Olet vasta aloittanut treenaamisen tai et treenaa ollenkaan
 • Kaipaat opastusta siihen, miten sinun pitäisi suhtautua treenaamiseen ja ruokavalioon, jotta saisit aikaan pysyviä elintapamuutoksia
 • Haluat mitata ja seurata saavuttamiasi tuloksia selkeästi

Tilaa oma F15 Beginner -pakettisi jo tänään!   

 

 

 

 

  INTERMEDIATE 1 & 2  
 

”Valmistautuminen johtaa menestykseen.”

 

Intermediate sopii sinulle, jos olet jo aktiivinen, mutta et ole saavuttanut toivomiasi tuloksia, tai jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen matkallasi kohti terveellisiä elintapoja.  

Paketti sisältää tarkoin valittuja tuotteita aktiivista elämäntapaa varten ja kattavan 48-sivuisen esitteen, jonka sisältämän monipuolisen harjoitusohjelman vaativuus lisääntyy vaiheittain. Lisäksi mukana on maistuvia ja terveellisiä reseptejä ja tietoa siitä, miten eri ruoka-aineet vaikuttavat elämäntapaasi, miten voit yksinkertaistaa ruokavaliotasi ja miten vältät kiusauksiin sortumisen sekä vinkkejä siitä, miten saavutat asettamasi tavoitteet.

F15 Intermediate vie aktiivisen elämäntapasi seuraavalle tasolle. 

Valitse F15 Intermediate, jos tämä pätee sinuun:

 • Liikut jo säännöllisesti, mutta haluat viedä treenaamisen seuraavalle tasolle
 • Kaipaat apua ruokavaliosi, treenaustapojesi, vartalon mittojesi ja painosi muokkaamiseen, jotta saavutat tavoitteesi
 • Haluat kattavan opastuksen siihen, miten voit saavuttaa pysyviä tuloksia aktiivisella elämäntavallasi

Tilaa oma F15 Intermediate -pakettisi jo tänään!  

 

 

 

 

 

  ADVANCED 1 & 2  

 

”Vartalosi on kone.”

 
 

F15 Advanced täyttää tarpeesi, olitpa sitten urasi huipulla oleva urheilija tai hyvin aktiivinen liikkuja, joka etsii uusia haasteita päästäkseen seuraavalle tasolle. 

Paketti sisältää tarkoin valittuja tuotteita aktiivista elämäntapaa varten ja kattavan 48-sivuisen esitteen, joka sisältää rankan harjoitusohjelman. Lisäksi mukana on tietoa siitä, miten sinun kannattaa syödä vartalotyyppisi kannalta, miten saavutat parhaat tulokset omien edellytystesi pohjalta ja miten voit selkeästi seurata omaa edistymistäsi.

F15 Advanced tarjoaa syvällisempää tietoa ruokaympyrästä, harjoittelua tukevasta ruokavaliosta ja siitä, miten vuorokausirytmi voi vaikuttaa tuloksiisi. Saat omaan harjoitteluusi sopivia reseptejä ja tietoa siitä, miten voit parantaa omia suorituksiasi.

F15 Advanced auttaa sinua saavuttamaan ihanteelliset tulokset ja ylläpitämään niitä.

Valitse F15 Advanced, jos tämä pätee sinuun:

 • Treenaat kovaa ja tavoitteellisesti
 • Etsit uusia ja rankkoja haasteita
 • Haluat syventää tietämystäsi siitä, miten ruokavalio, treenaaminen ja terveys liittyvät toisiinsa ja vaikuttavat tuloksiisi

Tilaa oma F15 Advanced -pakettisi jo tänään! 

 

 

Beginnerin sisältyvät tuotteet löydät tästä alta.


2x FOREVER ALOE VERA GEL®

Alkuperäinen! Myyntisuosikkimme Aloe vera -juoma koostuu käsin poimitusta Aloe verasta. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa nauttivat sitä päivittäin.

1x FOREVER FIBER™

30 annospussia. Saat yhdestä annoksesta kokonaiset 5 grammaa ravintokuitua – mutta minimaalisesti hiilihydraatteja ja kaloreita.

1x FOREVER THERM™

60 tablettia. Ravintolisä, joka keskittyy jaksamiseen ja rasvanpolttoon. Sisältää kahdeksaa vitamiinia, muun muassa vitamiineja C, B2, B12 ja pantoteenihappoa, jotka kaikki edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Forever Therm™ sisältää myös uutetta vihreästä teestä, kahvista ja guaranasta.

1x FOREVER ULTRA™

15 annosta. Hyvä pirtelö, jossa täysiarvoista soijaproteiinia, tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Maksimaalisesti ravintoa ja minimaalisesti kaloreita, minkä ansiosta se sopii yhtä hyvin ateriankorvikkeeksi painonhallintaan kuin välipalaksi, proteiinilisäksi treenien jälkeen tai kun mielesi yksinkertaisesti tekee jotakin hyvää.

 

 Harjoitukset

Voit suorittaa F15-ohjelmien kaikki treenit missä ja milloin tahansa. Voit seurata opastusta verkossa ja katsoa, miten personal trainerimme tekee koko harjoitteluohjelman alusta loppuun. Harjoitusliikkeet on sovitettu F15-ohjelmien eri tasojen mukaan, ja harjoitusvideot helpottavat liikkeiden oppimista.

Liikkeiden ja harjoitusohjelmien vaikeustaso lisääntyy sitä mukaa kuin edistyt treenaamisessa. F15-ohjelmiin kuuluu myös lämmittely- ja jäähdyttelyosio. Personal trainer -verkkopalvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri. 

Löydät harjoitusvideot täältä.


Reseptit

Ruokaisa salaatti voi olla sekä täyttävä että maistuva. Näin teet lounaan, joka sisältää 500 kcal:

Keitä ½ dl ateriajyviä. Tarjoiluun:

50 g ilmakuivattua kinkkua
30 g viipaloitua mozzarellaa
1 dl pinaattia
rucolaa
4 pientä luumutomaattia
1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
Valuta päälle 1 tl oliiviöljyä ja puristettua sitruunaa maun mukaan. Koristele tuoreella basilikalla tai timjamilla.

Lisää reseptejä on F15-pakettiin sisältyvissä esitteissä. 

 

Tee testimme ja katso, mikä F15-paketeista
sopii sinun elämäntyyliisi parhaiten! Aloita tästä.

aloita tästä 

 

 

 

 

Vinkkejä aktiiviseen elämäntapaan sopivista suosikkituotteista.  

ARGI+ 

 

ARGI+ on innovatiivinen ravintolisä, joka on kehitetty erityisesti aktiivista elämää viettäville. Se sisältää aminohappo L-arginiinia sekä mehu- ja hedelmäuutesekoituksen hedelmistä ja marjoista, muun muassa mustikoista, vadelmista, viinirypäleistä ja granaattiomenoista. Siitä saat lisäksi päivittäisen annoksen C-, D-, B6- ja B12-vitamiinia sekä foolihappoa. 

 

Lue lisää

Forever Ultra 

 

Forever Ultralla voi korvata jopa kaksi ateriaa päivässä, ja se sopii hyvin aamiaiseksi, lounaaksi, päivälliseksi tai iltapalaksi. Ultraa voi käyttää myös välipalana. Yksi annos Forever Ultraa sisältää ainoastaan noin 200 kcal, mutta sen suuri proteiinipitoisuus antaa hyvän kylläisyyden tunteen. Proteiinin ansiosta jaksat treenata samalla kun korvaat aterioita Ultralla, ja lisäksi proteiini auttaa ylläpitämään lihasmassaa. 

 

Lue lisää

PROx2proteinbar 

 

Tekeekö mielesi nopeaa, hyvää ja hieman terveellisempää välipalaa? Tai ylimääräistä proteiinilisää treenien yhteydessä? Kokeile Forever PRO X²™ -proteiinipatukoita! Herkullisia, gluteenittomia proteiinipatukoitamme on kahta eri makua: suklaa ja kaneli. Reilu proteiiniannos, 15 g per patukka, antaa hyvän kylläisyydentunteen, vaikka yksi patukka sisältää ainoastaan 165 kcal.

 

Lue lisää

Aloe MSM Gel
 

Tuoksuton, syvällä ihossa vaikuttava hierontageeli, jolla on rauhoittavia, vahvistavia ja virkistäviä ominaisuuksia. Sisältää mm. MSM:ää, Aloe veraa ja erilaisia yrttejä. Metyylisulfonyylimetaani (MSM) on orgaaninen rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan lähes kaikissa kehon soluissa. MSM:ää saadaan puun kaarnasta.

Aloe MSM Gel on hajuton kirkas geeli, joka ei tahraa. Geeliä levitetään runsaasti ja hierotaan ihoon. 

 

Lue lisää

Vital5 

 

Vital5 on älykäs peruspaketti, joka tasoittaa tietä arjen hyvinvointiin. Se sisältää viisi suosituimmista ravintolisistämme: Aloe Vera Gel, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic ja Argi+. Saat lisäksi tietolehtisen, joka sisältää vinkkejä matkalle kohti terveellisempää elämäntapaa. 

 

Lue lisää

C9

 

Luo perusta paremmalle voinnille ja ulkonäölle. C9 -ohjelma kestää yhdeksän päivää ja voi auttaa sinut pääsemään vauhdikkaaseen alkuun matkalla kohti hoikempaa ja terveempää itseäsi. Ohjelma on tehokas ja helppo noudattaa, ja se sisältää kaikki tarvittavat työkalut muutoksen käynnistämiseen saman tien! 

 

Lue lisää

 

Q&A

Koostimme koko joukon kysymyksiä ja vastauksia, joista toivomme olevan sinulle apua matkan varrella.

 


Mikä on F15?

F15 koostuu kolmesta kattavasta ruokavalio- ja harjoitusohjelmasta. Valitse F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 tai F15 Advanced 1 & 2 sen mukaan, kuinka aktiivista elämää vietät. Kukin ohjelma on jaettu kahteen tasoon, jotka molemmat kestävät 15 päivää. Voit suorittaa joko yhden tai molemmat tasot.

Kun ostat F15-paketin, saat kattavan 48-sivuisen esitteen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon molempia tasoja varten, ja tuotteet 1. tason 15 päivää varten. Jos haluat tämän jälkeen siirtyä ohjelman 2. tasolle, sinun tarvitsee vain täydentää tuotekokonaisuutta hankkimalla kaksi Forever Aloe Vera Gel -kanisteria (myydään erikseen), niin voit jatkaa vielä toiset 15 päivää tasolla 2.

F15-ohjelmat on suunniteltu antamaan sinulle työkaluja, joita tarvitset tehdäksesi terveyttäsi edistävän elintapamuutoksen. Ohjelmaan kuuluu tarkoin valittuja tuotteita aktiivista elämäntapaa varten, harjoitusohjelmia, harjoitusvideoita, terveysvinkkejä ja ruokavalioneuvoja, jotka auttavat sinua tiellä kohti terveellisiä elintapoja.

Miten valitsen tasojen välillä?

F15 koostuu kolmesta kattavasta ruokavalio- ja harjoitusohjelmasta. Valitse F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 tai F15 Advanced 1 & 2 sen mukaan, kuinka aktiivista elämää vietät. Kukin ohjelma on jaettu kahteen tasoon, jotka molemmat kestävät 15 päivää. Voit suorittaa joko yhden tai molemmat tasot.

Valitse F15 Beginner, jos tämä pätee sinuun:

 • Olet vasta aloittanut treenaamisen tai et treenaa ollenkaan
 • Kaipaat opastusta siihen, miten sinun pitäisi suhtautua treenaamiseen ja ruokavalioon, jotta saisit aikaan pysyviä elintapamuutoksia
 • Haluat mitata ja seurata saavuttamiasi tuloksia selkeästi

Valitse F15 Intermediate, jos tämä pätee sinuun:

 • Liikut jo säännöllisesti, mutta haluat viedä treenaamisen seuraavalle tasolle
 • Kaipaat apua ruokavaliosi, treenaustapojesi, vartalon mittojesi ja painosi muokkaamiseen, jotta saavutat tavoitteesi
 • Haluat kattavan opastuksen siihen, miten voit saavuttaa pysyviä tuloksia aktiivisella elämäntavallasi

Valitse F15 Advanced, jos tämä pätee sinuun:

 • Treenaat kovaa ja tavoitteellisesti
 • Etsit uusia ja rankkoja haasteita
 • Haluat syventää tietämystäsi siitä, miten ruokavalio, treenaaminen ja terveys liittyvät toisiinsa ja vaikuttavat tuloksiisi
Pitääkö minun valmistautua jotenkin ennen aloittamista?

On hyvä, jos tutustut ohjelmaan kuuluviin harjoitusvideoihin, jotta saat käsityksen kokonaisuudesta. Raivaa kaapit mielellään ennen aloittamista ja heitä pois tarpeettomat houkutukset, kuten karkit, keksit, perunalastut ja virvoitusjuomat. Lue ohjelma läpi ja laadi tarkka ostoslista ruokatarvikkeista, joita tarvitset terveellistä ruokavaliota varten.  

Treenataanko ohjelmassa joka päivä?

Ei, on tärkeää levätä harjoittelun lomassa, jotta elimistö saa mahdollisuuden palautua. Suositellut lepopäivät on ilmoitettu harjoittelusuunnitelmassa kunkin ohjelman esitteessä. 

Syödäänkö lepopäivinä eri tavalla?

Suosittelemme, että noudatat ravintosuosituksia kaikkina ohjelman päivinä eli myös lepopäivinä. 

Voinko tehdä ruokaa omilla resepteillä?

Ehdottomasti. Reseptimme ovat ainoastaan ehdotuksia, joiden tarkoitus on antaa sinulle inspiraatiota ja saada sinut ymmärtämään periaatteet. Ohjelmat sisältävät reseptejä, joiden kalorisisältö on laskettu. Jos teet ruokaa omilla resepteillä, voit käyttää kalorilaskuria aterioiden koostamiseen. 

Mitä F15-paketit sisältävät?

F15 koostuu kolmesta kattavasta ruokavalio- ja harjoitusohjelmasta. Valitse F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 tai F15 Advanced 1 & 2 sen mukaan, kuinka aktiivista elämää vietät. Kukin ohjelma on jaettu kahteen tasoon, jotka molemmat kestävät 15 päivää.

Kun ostat F15-paketin, saat kattavan 48-sivuisen esitteen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon molempia tasoja varten, ja tuotteet 1. tason 15 päivää varten. Jos haluat tämän jälkeen siirtyä ohjelman 2. tasolle, sinun tarvitsee vain täydentää tuotekokonaisuutta hankkimalla kaksi Forever Aloe Vera Gel -kanisteria (myydään erikseen), niin voit jatkaa vielä toiset 15 päivää tasolla 2.

F15-paketteihin sisältyvät tuotteet:

 • 2 x FOREVER ALOE VERA GEL®
 • 1 x FOREVER FIBER™
 • 1 x FOREVER THERM™
 • 1 x FOREVER ULTRA™

F15-ohjelmat on suunniteltu antamaan sinulle työkaluja, joita tarvitset tehdäksesi terveyttäsi edistävän elintapamuutoksen. Ohjelmaan kuuluu tarkoin valittuja tuotteita aktiivista elämäntapaa varten, harjoitusohjelmia, harjoitusvideoita, terveysvinkkejä ja ruokavalioneuvoja, jotka auttavat sinua tiellä kohti terveellisiä elintapoja.

Miten F15, F1 ja F2 eroavat toisistaan?

F15 koostuu kolmesta kattavasta ruokavalio- ja harjoitusohjelmasta. Valitse F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 tai F15 Advanced 1 & 2 sen mukaan, kuinka aktiivista elämää vietät. Kukin ohjelma on jaettu kahteen tasoon, jotka molemmat kestävät 15 päivää. F1 ja F2 puolestaan kestävät 30 päivää. Saat enemmän valinnanvaraa, kun voit valita kolmesta eri tasosta (Beginner, Intermediate ja Advanced) sen, joka sopii parhaiten omiin harjoittelutottumuksiisi. 

Sopiiko F15-ohjelma minulle, jos minulla on lääkitys tai olen lääkärin hoidossa?

Jos sinulla on lääkitys tai saat lääkärinhoitoa, sinun on keskusteltava lääkärisi kanssa, ennen kuin alat käyttää ravintolisiä ja harjoitusohjelmia.

Voiko F15-ohjelmaa käyttää raskaana ollessa tai imetyksen aikana?

Jos olet raskaana tai imetät, sinun on keskusteltava lääkärisi kanssa, ennen kuin alat käyttää ravintolisiä ja harjoitusohjelmia.

Sopiiko F15-ohjelma alle 18-vuotiaille?

F15-ohjelma ja siihen sisältyvät tuotteet on kehitetty ja tarkoitettu aikuisille. 

Kuinka usein ohjelman voi suorittaa?

Voit itse valita, kuinka usein suoritat ohjelman. Periaatteessa voit suorittaa sen niin usein kuin haluat oman tilanteesi mukaan. Kun olet oppinut, miten ohjelma toimii, voit poimia eri osia ohjelmasta, kuten ruokavalion tai harjoitusohjelman. Voit jatkaa Beginner-ohjelmasta Intermediate-ohjelmaan ja siitä edelleen Advanced-ohjelmaan, jos haluat haastaa itsesi kunnolla. Voit aloittaa mistä tasosta tahansa, kunhan tunnet sen vastaavan omaa aktiivista elämäntapaasi.  

Miten F15 sopii yhteen Vital5:n ja C9:n kanssa?

C9, Vital5 ja F15 täydentävät toisiaan ja ovat F.I.T.-konseptiin kuuluvia eri paketteja. Vital 5 on älykäs peruspaketti, joka tasoittaa tietä arjen hyvinvointiin. C9 auttaa sinua lyhyessä ajassa pääsemään alkuun uusien ja parempien elintapojen kanssa ja voi myös olla hyvä kickstart pidemmän lepotauon jälkeen. F15-ohjelman tarkoitus on auttaa sinua saavuttamaan pitkäkestoinen tai pysyvä elintapamuutos. F15-ohjelmiin kuuluu eritasoisia harjoitusohjelmia, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Mistä saan selville, mitä tuotteet sisältävät?

Suosittelemme sinua lukemaan pakkausten tuoteselosteet. Tuotteiden sisältö voi muuttua, joten kannattaa pysytellä ajan tasalla siitä, mitä uusin versio sisältää. Voit tutustua tuotetietoihin myös verkkosivustossamme tai kysyä tietoja jälleenmyyjältäsi.

Poistuvatko F1 ja F2 valikoimasta?

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja heidän toiveitaan. Siksi olemme luoneet F15-ohjelman, joka on nykyaikainen ja helpommin sovellettava ohjelma ja jonka parissa on vaivatonta tehdä töitä. Kolme tasoa ja 15 päivän jaksot tekevät ohjelman myymisestä joustavaa ja helpottavat yhteydenottoa asiakkaisiin. 

F15-ohjelman lanseeraus tarkoittaa sitä, että emme enää jatkossa tarjoa F1- ja F2-ohjelmia. Ohjelmien myynti lopetetaan verkkokaupassa samana päivänä, kun F15 tulee markkinoille. F1- ja F2-verkkosivustot ovat kuitenkin käytettävissä 30.6.2017 asti, jotta kaikki asiakkaat saavat suoritettua ohjelmansa loppuun.

Onko F15 sama asia kuin F1 ja F2 yhdessä?

F15 muistuttaa paljon F1- ja F2-ohjelmia, mutta se tarjoaa enemmän vaihtoehtoja sopivan ohjelman valinnan suhteen. Lisäksi sitä on helpompaa sovittaa omien mieltymysten mukaiseksi kuin F1- ja F2-ohjelmia, koska jokaisessa ohjelmassa on kaksi tasoa, jotka kestävät 15 päivää. 

Kuinka pitkäksi aikaa yhden F15-paketin tuotteet riittävät?

F15-paketin tuotteet on suunniteltu riittämään 1. tason 15 päivän verran. Toisen tason 15 päivän jaksoa varten voit täydentää tuotekokonaisuutta kahdella Aloe Vera Gel -kanisterilla (myydään erikseen). Muut tuotteet riittävät myös toiselle tasolle, kunhan noudatat suositeltuja päiväannostuksia. Jos haluat hankkia muita aktiivista elämäntapaa tukevia tuotteita, Foreverillä on useita sopivia tuotteita. Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi tai katso lisätietoja verkkosivustostamme.

Kuinka paljon ja kuinka nopeasti paino tippuu?

Se, kuinka paljon ja kuinka nopeasti laihdut, on yksilöllistä ja riippuu paljon lähtökohdista (ikä, paino, vartalotyyppi, liikuntatottumukset jne.). Pysyvä painonhallinta edellyttää terveellisten elintapojen omaksumista. 

Saanko rahani takaisin, jos en ole tyytyväinen ohjelmaan?

Sinulla on asiakkaana aina 90 päivän tyytyväisyystakuu, kuten kaikkien muidenkin tuotteidemme kohdalla. Tämä tarkoittaa sitä, että saat rahasi takaisin 90 päivän kuluessa ostamisesta, jos et ole tyytyväinen.  

Voinko syödä mitä tahansa, kun noudatan ohjelmaa?

Reseptimme ovat ainoastaan ehdotuksia, joiden tarkoitus on antaa sinulle inspiraatiota ja saada sinut ymmärtämään periaatteet. Ohjelmat sisältävät reseptejä, joiden kalorisisältö on laskettu. Jos teet ruokaa omilla resepteillä, voit käyttää kalorilaskuria aterioiden koostamiseen. Suosittelemme, että noudatat ohjelman suosituksia ja vinkkejä, jotta saat parhaat tulokset. 

Tarvitseeko minun ostaa lisäksi muita tuotteita tai elintarvikkeita, kun noudatan ohjelmaa?

Sinun tulee ostaa ruokavalioosi liittyvät ruoat. Beginner-tasolla ei tarvita lisävarusteita, mutta Intermediate- ja Advanced-tasoilla tarvitset treenivarusteiksi vastuskuminauhan, tuolin, käsipainot ja penkin/steppilaudan. Advanced-tasolla tarvitset myös kahvakuulan ja jumppapallon. Kotona on myös hyvä olla vaaka ja mittanauha. 

Minkälaisia harjoituksia ohjelmat sisältävät?

Ohjelmissa tehdään vuorotellen sekä lihaskunto- että kestävyysharjoituksia, ja mukana on myös lämmittely- ja jäähdyttelyosiot. Voit valita sen ohjelman, joka sopii parhaiten omaan aktiiviseen elämäntapaasi. Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi tai katso ohjelman harjoitusvideot verkkosivustostamme.