Löydä joululahjat Foreverilta

Himokuntoilija, Silmänavaaja ja Seikkailija. Nämä ovat vain muutamia ihanista joululahjaehdotuksistamme, jotka tekevät lahjojen ostamisesta helpompaa sinulle. Kerromme myös, kenelle ne sopivat. Sinä kuitenkin tunnet läheisesi parhaiten, joten ehkä tiedät tarkalleen, kenen joulu saa Kultareunuksen. 


OMALLE RAKKAALLE
Miten voit osoittaa rakkaallesi, kuinka paljon hän sinulle merkitsee? Riippuu tietenkin henkilöstä, mutta sopivan joululahjan valinnassa kannattaa käyttää sekä sydäntä että aivoja. Valitse joko ”Silmäterä” tai ”Sielunkumppani”.

”Silmäterä”
Sonya daily skincare system – geelipohjainen ihonhoitosarja, jonka neljä mullistavaa tuotetta vahvistavat ihon luonnollista hehkua ja nuorekasta kimmoisuutta. 
+
Täydentäväksi lahjaksi sopii kylpyläpäivä yhdessä sinun kanssasi tai vaikka ylellinen suklaa- ja samppanjatarjoilu.


”Sielunkumppani”
smoothing exfoliator – yhdistelmä kemiallisia ja fysikaalisia kuorivia ainesosia poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja antaa kasvojen iholle uutta eloa. 
+
hydrating serum – sisältää neljää erityyppistä hyaluronihappoa, jotka sekä kosteuttavat ihon pintakerrosta että sitovat kosteuden syvemmälle ihoon. Tämä upea tuote vie päivittäisen ihonhoitorutiinin aivan uudelle tasolle.  
+
Täydentäväksi lahjaksi sopii hierontalahjakortti.

 


ÄIDILLE
Äidillä on sydämessä ihan oma paikkansa. Hän on ansainnut ylellistä hemmottelua. Meiltä saat lahjat, jotka tarjoavat äidille pientä ekstraa. ”Queen Bee” -paketti lämmittää takuuvarmasti mieltä.

”Queen Bee” 
infinite by Forever – peptidit, kollageeni, luonnolliset mineraalit ja kasvit yhdistyvät uusimpaan tieteellisen tutkimukseen ja tekevät äidin ihosta raikkaan ja nuorekkaan tuntuisen. Sarja keskittyy nimenomaan ikääntymisen merkkien torjuntaan ja sopii kuivalle ja normaalille iholle. Puhdistustuote, seerumi ja kosteusvoide, joita täydentää kauneutta sisältä päin tukeva ravintolisä.
+
Täydentäväksi lahjaksi sopii kasvohoito. 
  BESTIKSELLE
Kallio elämän tyrskyissä, elämän uskollinen tukipilari. Mitä elämä olisikaan ilman ystäviä? Osoita arvostuksesi ”Oma hetki” -paketilla.

”Oma hetki”
Aloe Liquid Soap – kun on juossut asioilla koko pitkän päivän, on ihanaa kavuta suihkuun ja antaa runsaan vaahdon kietoa koko keho syleilyynsä.
+
Aloe Body Lotion – päivittäiseen käyttöön sekä naisille että miehille sopiva vartalovoide tekee ihosta pehmeän ja silkinsileän.
+
Aloe Ever-Shield – stick-deodorantti, joka pitää olon raikkaana koko päivän. 
+
Täydentäväksi lahjaksi sopii paksu ja pehmeä pyyhe tai mukava kylpytakki. 

 VAARILLE
Isoisääkin voi muistaa pienellä huolenpidolla jouluna. ”Himokuntoilija” auttaa häntä pitämään sekä kuntoa että mielialaa yllä.

”Himokuntoilija” 
Forever Move – tukee aktiivista arkea omantasoisesti. Trendikkäisiin aineosiin kuuluvat muun muassa kananmunankuoren NEM®-kalvouute ja BioCurc-kurkumauute.
+
Aloe MSM Gel – MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan kehon soluissa. Olemme käyttäneet sitä tässä rauhoittavassa ja vahvistavassa hierontageelissä.
+
Täydentäväksi lahjaksi sopivat liukuesteet kenkiin kävelylenkkejä varten tai kuulokkeet, joilla hän voi kuunnella podcasteja tai menevää musiikkia ulkona liikkuessaan.

 VELIPOJALLE
Onko veli innokas gamer? Silloin häneltä kuluu ehkä roimasti aikaa tietokoneen näytön äärellä. Pelaaminen on hauskaa, mutta se voi rasittaa silmiä. ”Silmänavaaja” on jokaisen pelaajan hittilahja.

”Silmänavaaja” 
Forever iVision – ravintolisä, joka on kehitetty erityisesti silmiä ja näköä varten. Se sisältää A-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät näön pysymistä normaalina. Lisäksi Forever iVision sisältää Lutemax® 2020 -ainesosaa, joka koostuu luteiinista ja zeaksantiinista. Luteiinia ja zeaksantiinia on luonnostaan silmän keltatäplässä, joka sijaitsee verkkokalvon keskellä.
+
awakening eyecream – ohut silmänympärysiho kaipaa erityistä huolenpitoa. Silmänympärysiho paljastaa vointimme, koska siihen jättävät helposti jälkensä stressi, unenpuute, ikääntyminen ja ympäristötekijät. Myös miesten on tärkeää hoitaa ihoaan, joten anna velipojan tutustua tähän kosteutta säilyttävään ja ihoa kiinteyttävään supersankariin.
+
Täydentäväksi lahjaksi sopii Monopoly tai muu analoginen peli tai kiinnostava kirja.

”Seikkailija” 
Jos veli on enemmän ulkoilmaihmisiä, ”Seikkailija” voi olla hänelle sopivampi yhdistelmä.

Aloe Lips – ulkona ollessa muun muassa viima, aurinko ja kylmyys kuivattavat huulia helposti.
+
Aloe Propolis Creme – myös muu vartalo voi tarvita ihanan pehmentävää voidetta, joka hoitaa ihoa pitkän ulkona vietetyn päivän jälkeen. Se sopii hyvin myös jaloille koko päivän menemisen ja seisomisen jälkeen.
+
Täydentäväksi lahjaksi sopii ylellinen juomapullo, jonka voi ottaa mukaan reissuun.

 POMOLLE
Tämä määrätietoinen henkilö tietää, mitä hän haluaa, eikä hän koskaan luovuta. Hänelle ”Fly high” sopii kuin valettu. 

”Fly high”
DX4 – auttaa häntä saavuttamaan tasapainon ja syvällisemmän hyvinvoinnin neljässä päivässä. Positiiviset vaikutukset, kuten henkinen vahvuus ja tunneäly, siivittävät hänet uusiin huippusaavutuksiin.
+
Täydentäväksi lahjaksi sopivat hieno muistikirja ja kynä tai mindfullness-kirja.
 


BONUSVINKKI! 
Muista pitää myös itsestäsi huolta jouluna. Sinä ansaitset jotain aivan erityistä, minkä vuoksi olemme suunnitelleet sinua varten ”Kultareunuksen”.

”Kultareunus”
Forever Marine Collagen – Ehkä kaikkien aikojen ainutlaatuisin ravintolisämme. Sisältäpäin vaikuttava ravintolisä tuo esiin nuorekkaimman hehkusi. Hyväksi hiuksille, iholle ja kynsille. Sisältää muun muassa meriperäistä kollageenia, Q10-koentsyymiä ja biotiinia.
+
Täydentäväksi lahjaksi sopii face roller, joka kruunaa oman hemmottelupakettisi.  

 

Forever toivottaa hyvää joulua!