Forever Living Products Scandinavia AB

Living the Forever Lifestyle

 Nick Söderblom 


"Olen toiminut fitnessin ja terveyden parissa koko elämäni, ja toisten ihmisten auttaminen huolehtimaan itsestään on lähellä sydäntäni. Olen tarkka siitä, mitä syön ja mitä käytän ihollani, ja kun tapasin Foreverin, se tuntui heti täysin oikealta! Konsepti on loistava: liiketoimintamahdollisuus on antelias ja huolellisesti harkittu, yrityksessä on valtava, positiivinen energia, jossa kaikki iloitsevat toistensa menestyksestä ja tuotteet ovat ehdottomasti korkeinta laatua.

Joitakin henkilökohtaisista suosikeistani ravintolisissä ovat Argi+, Ultra, Arctic Sea ja tietenkin Aloe Vera Gel. Näitä käytän päivittäin ja pidän niiden tuomasta hyvästä tunteesta. Iho saa omansa Aloe Nourishing Serumilla ja Sonya Deep Moisturizing Creamilla. Ne sopivat minulle täydellisesti, koska ammattini vuoksi ihoni joutuu koville, sillä käyn usein suihkussa, matkustan paljon ja olen paljon ulkona auringossa.

Koska olen toiminut ravitsemuksen ja treenaamisen parissa niin pitkään, tiedän hyvin paljon niistä ja sen vuoksi minulla on terve epäilys mukanani. Haluan ainoastaan käyttää parhaita tuotteita ja mielestäni on myös tärkeää ympäröidä itsensä positiivisilla, motivoivilla ihmisillä. Sitä teen nyt ja olen ylpeä saadessani edustaa Foreveriä.”    


– Nick Söderblom
// Omavalmentaja, luennoitsija ja Foreverin lähettiläs#livingtheforeverlifestyle

Foreverin parissa työskentely ei ole mikään tavallinen työ – meillä on tapana sanoa, että se on elämäntyyli. Kurkkaa jälleenmyyjiemme elämäntyyliin #livingtheforeverlifestyle.

Haluatko sinäkin olla mukana? Ota yhteyttä omaan FBO:hon, tai etsi yhteyshenkilö täällä.