Forever Living Products Scandinavia AB

Laatu, ympäristö ja vastuu

Pyrimme suojelemaan toiminnassamme ympäristöä ja rasittamaan sitä mahdollisimman vähän. Sen vuoksi Foreverin Aloe vera viljellään vuoroviljelyperiaatteen mukaisesti maan köyhtymisen estämiseksi. Pyrimme siihen, että kaikki Foreverin työntekijät voivat hyvin ja että voimme tarjota jälleenmyyjillemme ja loppuasiakkaillemme mahdollisimman laadukkaita tuotteita.

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Forever on yksi harvoista yhdysvaltalaisista yrityksistä, jotka on sertifioitu laatua ja ympäristöä koskevien kansainvälisten ISO 9001- ja 14001-standardien mukaan sekä työterveyttä ja -turvallisuutta koskevan OHSAS 18001 -standardin mukaan.

Haluamme levittää yhteiskuntaan ”Forever-henkeä”, joten työskentelemme aktiivisesti eri avustusorganisaatioissa ja tuemme myös humanitäärisiä projekteja Forever Giving -järjestön välityksellä. Lisätietoja Forever Givingistä on osoitteessa www.forever-giving.org.

Foreverin molemmat tehtaat, Aloe Vera of America ja Forever Nutraceuticals, työskentelevät GMP:n (Good Manufacturing Practice) mukaisesti. GMP on säännöstö, jota käytetään muun muassa lääkkeiden, elintarvikkeiden ja terveysravinnon valmistuksessa ja paketoinnissa korkeimman laadun varmistamiseksi tuotteissa.

 

Toimiston ympäristötyö 

Myös täällä skandinaavisella päätoimistolla näemme ympäristötyön tärkeänä osana liiketoimintaamme. Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että ympäristövaikutuksemme olisi niin pieni kuin mahdollista, muun muassa:

 • Noudattamalla lakeja ja vaatimuksia, jotka koskevat liiketoimintaamme.
   
 • Tehostamalla resurssien käyttöä kuljetuksien ja energian ollessa kyseessä.
   
 • Asettamalla vaatimuksia ja vaikuttamalla yhteistyökumppaneihin, sekä valitsemalla ensisijaisesti sellaisia tuotteiden ja palveluiden toimittajia, jotka työskentelevät aktiivisesti ympäristö- ja etiikkakysymyksien parissa.
   
 • Lisäämällä tietämystä ja tietoisuutta ympäristökysymyksissä jatkuvasti, sekä yrityksen sisällä että yhteistyössä jälleenmyyjiemme kanssa.
   
 • Keskustelemalla ja punnitsemalla työtehtäviemme ympäristönäkökulmia.


Ympäristötyömme on tuottanut tulosta.
Vuodesta 2009 lähtien toimistollamme on ollut ympäristödiplomi, josta me luonnollisesti olemme erittäin ylpeitä.

 

Ympäristöpolitiikka

 

AAA = korkein luottokelpoisuus

Forever Scandinavia on sertifioitu korkeimmalla luottoluokituksella, AAA:lla yli kymmenen vuoden ajan. Olemme tietenkin ylpeitä ja iloisia siitä. AAA-diplomi osoittaa, että yritys on vakiintunut, ja sillä on tasainen ja positiivinen kehitys. Forever täyttää hyvin AAA:n vaatimukset.