Forever Living Products Scandinavia AB

Historia

Forever Living Products perustettiin vuonna 1978 Arizonassa, Yhdysvalloissa. Yrityksen perustaja Rex Maughan oli jo paljon aikaisemmin määritellyt kaksi asiaa, jotka parantaisivat hänen käsityksensä mukaan hänen omaa elämänlaatuaan. Nämä asiat olivat parempi terveys ja taloudellinen riippumattomuus. Hän halusi tarjota myös muille terveydestään huolehtiville ihmisille uuden ja luonnollisen vaihtoehdon. Maughan kokeili monia erilaisia vaihtoehtoja, ja vuonna 1978 hän löysi etsimänsä: Maughan kutsui 43 henkilöä, pääasiassa itselleen tuttuja ihmisiä, ensimmäiseen Forever Living Products -esittelyyn ja paljasti suunnitelman, jonka avulla hän – ja kuka tahansa – voisi edistää terveyttään ja hankkia taloudellista vapautta. 

Idea oli yksinkertainen mutta nerokas. Ajatuksena oli tarjota ihmisille tuotteita, jotka todistetusti edistävät heidän hyvinvointiaan. Maughan ei kuitenkaan halunnut sijoittaa omaisuuksia perinteiseen televisio- ja lehtimainontaan, vaan mainonnan ja myynnin oli määrä tapahtua henkilökohtaisten tapaamisten kautta. Mainosrahat voitaisiin näin kohdistaa henkilöille, jotka haluavat auttaa tuotteiden myynnissä. 

Konsepti oli loistava, ja Rex Maughan saavutti tavoitteensa ruhtinaallisesti. Nyt yli 30 vuoden kuluttua ihmisten kiinnostus terveyteen ja hyvinvointiin on yksi yhteiskuntamme voimakkaimmista trendeistä, minkä vuoksi Maughanin ideat ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin. Rex Maughan on nykyään erittäin varakas mies, ja hän omistaa edelleen Foreverin Living Productsin, joka on tällä hetkellä Arizonan suurin yksityinen yritys. Maughan on sekä henkilökohtaisesti että taloudellisesti vahvasti sitoutunut moniin eri hyväntekeväisyysprojekteihin. 

Eri puolilla maailmaa miljoonat jälleenmyyjät jatkavat työskentelyä Rex Maughanin mallin mukaan, ja monet heistä saavuttavat todella loistavia tuloksia. Tällä hetkellä Forever toimii yli 150 maassa kaikissa maanosissa, ja maiden ja jälleenmyyjien määrä kasvaa jatkuvasti.

Pohjoismaissa Forever on toiminut vuodesta 1998 lähtien. Pohjoismaiden toimintojen pääkonttori on Mölndalissa Ruotsissa, ja yrityksellä on sivukonttorit Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Tuotteet lähetetään jälleenmyyjille Hollannissa sijaitsevasta varastosta.
Forever on Ruotsin suoramyyntiliiton jäsen.