Forever Living Products Scandinavia AB

Historia

Rex Maughan perusti Forever Living Productsin Yhdysvalloissa Arizonassa vuonna 1978. Hän oli jo paljon aikaisemmin määritellyt kaksi asiaa, joiden hän uskoi parantavan omaa elämänlaatuaan. Nämä asiat olivat parempi terveys ja taloudellinen riippumattomuus. Hän halusi tarjota myös muille terveydestään huolehtiville ihmisille uuden ja laadukkaan vaihtoehdon. Kokeiltuaan ensin muita kanavia Maughan kutsui läheisiään ja ystäviään ensimmäisen Forever Living Productsin tuote-esittelyyn. Maughan kertoi, miten hän – ja kuka tahansa muu – voisi parantaa elämänlaatuaan.

Idea oli yksinkertainen mutta nerokas. Ajatuksena oli tarjota ihmisille huippulaadukkaita tuotteita, mutta perinteisen televisio- ja lehtimainonnan sijasta niitä myytäisiin henkilökohtaisissa tapaamisissa. Mainosrahat voitaisiin näin kohdistaa henkilöille, jotka haluavat auttaa tuotteiden myynnissä.

Konsepti osoittautui loistavaksi, ja Rex Maughan ylitti tavoitteensa. Nyt yli 30 vuoden kuluttua ihmisten kiinnostus terveyteen ja hyvinvointiin on yksi yhteiskuntamme voimakkaimmista trendeistä, minkä vuoksi Maughanin ideat ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin. Rex Maughan on edelleen tämän nykyään Arizonan suurimman yksityisen yrityksen omistaja. Maughan on sekä henkilökohtaisesti että taloudellisesti vahvasti sitoutunut moniin eri hyväntekeväisyysprojekteihin, kuten Forever Givingiin, joka auttaa parantamaan maailman hädänalaisten lasten elinolosuhteita.

Eri puolilla maailmaa miljoonat FBO:t jatkavat työskentelyä Rex Maughanin mallin mukaan, ja monet heistä saavuttavat todella loistavia tuloksia. Tällä hetkellä Forever toimii yli 150 maassa kaikissa maanosissa, ja maiden ja jälleenmyyjien määrä kasvaa jatkuvasti.

Pohjoismaissa Forever on toiminut vuodesta 1998 lähtien. Pääkonttori sijaitsee Ruotsissa Mölndalissa, missä noin 60 työntekijää palvelee FBO:ita muun muassa neuvonnan, talouden, tuotekäsittelyn ja viestinnän parissa. Sivuliikkeet ovat Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Tuotteet toimitetaan FBO:ille Helsingborgissa sijaitsevasta varastosta.
 

Forever on Direct Selling -suoramarkkinointiliittojen jäsen Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.