Aurinkoista hehkua iholle

Miten saat ihostasi säteilevän raikkaan? Täydellinen hehku perustuu hyvään valmisteluun ja oikeisiin tuotteisiin. Forever auttaa sinua tuomaan kauneimman ihosi esiin juuri sopivasti kesäksi.

Kesäistä hehkua antava ihonhoitorutiini

Kuorinta
Kun kuorit iholta säännöllisesti pois kuolleet ihosolut ja lian, iho tulee puhtaaksi ja raikkaaksi ja myös tuntuu siltä. Muista kuitenkin, että kasvojen iho on hauraampaa ja ohuempaa vartalon muuhun ihoon verrattuna, joten käytä hienokiteistä kuorintatuotetta. Foreverin smoothing exfoliatorin huolellisesti valikoidut ainesosat ovat tehokkaita mutta samalla hellävaraisia kasvojen herkälle iholle. Käytä 2–3 kertaa viikossa. 

OSTA TÄÄLTÄ

Kosteutus
Kosteutus on raikkaan ja nuorekkaan ihon A ja O. Kuivaan ihoon tulee helpommin ryppyjä, ja se veltostuu helpommin. Älä pese kasvoja liian usein, koska se kuivattaa ihoa. Hyaluronihappo auttaa sitomaan paljon vettä, jopa 1 000 kertaa oman painonsa verran. Foreverin hydrating serum sisältää neljää erityyppistä hyaluronihappoa. Se on kosteuspommi ihollesi. Käytä päivittäin.

OSTA TÄÄLTÄ

Auringolta suojautuminen
Tarvitset enemmän aurinkosuojaa kuin ehkä luuletkaan. Aurinko paistaa voimakkaasti jo varhaiskeväällä, ja iho voi tarvita aurinkosuojaa jopa pilvisenä päivänä. Haluathan ruskettuneen, et palanutta ihoa. Kosteuttava Aloe Sunscreen suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Fysikaalinen ja kemiallinen aurinkosuodatin varmistavat yhdessä parhaan suojan.

OSTA TÄÄLTÄ

After sun
Jos aurinko kuitenkin pääsee polttamaan ihoa, apu on lähellä. Aloe Vera Gelly on hienointa Aloe veraamme geelimuodossa ja sopii hyvin after sun  -tuotteeksi. Nopeasti ihoon imeytyvä tuote rauhoittaa ja hoitaa ihoa sekä säilyttää kosteutta. Aloe veran lisäksi se sisältää kosteutta säilyttävää glyseriiniä, suojaavaa ja rauhoittavaa allantoiinia ja antioksidanttisia C- ja E-vitamiineja.

OSTA TÄÄLTÄ

Bonusvinkki! Kasvohieronta

Piristä elotonta ja sameaa ihoa ihanalla hieronnalla. Hiero ihoa sormenpäillä sopivan lujaa, mutta ei niin lujaa, että se sattuu. Verenkierto lisääntyy, mikä saa kasvot näyttämään pirteiltä ja rusottavilta.

Näin aurinkosuojavoide toimii

Pitääkö aurinkosuojaa käyttää myös pilvisellä säällä? Mitä SPF tarkoittaa? Mitä eroa on UVA- ja UVB-säteillä? Foreverin aurinkokoulussa saat vastaukset ja vältät ihon palamisen kesäauringossa.

FOREVERIN AURINKOKOULU