Hehkua kesäisellä ihonhoidolla

Miten saat ihostasi säteilevän raikkaan? Täydellinen hehku perustuu hyvään valmisteluun ja oikeisiin tuotteisiin. Forever auttaa saamaan esiin kauneimman ihosi ennen aurinkosesonkia.

Hehkua antava ihonhoitorutiini

Kuorinta
Kun kuorit iholta säännöllisesti pois kuolleet ihosolut ja lian, iho tulee puhtaaksi ja raikkaaksi ja myös tuntuu siltä. Muista kuitenkin, että kasvojen iho on hauraampaa ja ohuempaa vartalon muuhun ihoon verrattuna, joten käytä hienokiteistä kuorintatuotetta. Foreverin smoothing exfoliatorin huolellisesti valikoidut ainesosat ovat tehokkaita mutta samalla hellävaraisia kasvojen herkälle iholle. Käytä 2–3 kertaa viikossa.

OSTA TÄÄLTÄ

Kosteutus
Kosteutus on raikkaan ja nuorekkaan iho A ja O. Kuivaan ihoon tulee helpommin ryppyjä, ja se veltostuu helpommin. Älä pese kasvoja liian usein, koska se kuivattaa ihoa. Hyaluronihappo auttaa sitomaan paljon vettä, jopa 1 000 kertaa oman painonsa verran. Foreverin hydrating serum sisältää neljää erityyppistä hyaluronihappoa. Se on kosteuspommi ihollesi. Käytä päivittäin.

OSTA TÄÄLTÄ

Auringolta suojautuminen
Protecting day lotion on hoitava ja kosteuttava päivävoide, joka lisäksi suojaa ihoa auringolta. Liiallinen aurinkoaltistus aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Auringon UV-säteet voivat aiheuttaa ei-toivottuja ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. Siksi aurinkosuojakertoimen sisältävä kasvovoide on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitorutiinia vuoden ympäri. Protecting day lotion suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Nyt voit nauttia auringosta huoletta.

OSTA TÄÄLTÄ

Illalla
Kun haluat tehokosteuttaa ihoa yön aikana, levitä kasvoille deep moisturizing creamia ennen nukkumaanmenoa. Tämä ainutlaatuinen voide sisältää runsaasti ihoa hoitavia aineita, kuten macadamiapähkinä- ja auringonkukkaöljyä, männynkuoriuutetta ja suojaavia keramideja. Ja tietenkin omaa Aloe veraamme. Ihanan sileä koostumus imeytyy nopeasti ihoon Puhdasta rakkautta purkissa.

OSTA TÄÄLTÄ

Bonusvinkki! Kasvohieronta

Piristä elotonta ja sameaa ihoa ihanalla hieronnalla. Hiero ihoa sormenpäillä sopivan lujaa, mutta ei niin lujaa, että se sattuu. Verenkierto lisääntyy, mikä saa kasvot näyttämään pirteiltä ja rusottavilta.

Näin aurinkosuojavoide toimii

Pitääkö aurinkosuojaa käyttää myös pilvisellä säällä? Mitä SPF tarkoittaa? Mitä eroa on UVA- ja UVB-säteillä? Foreverin aurinkokoulussa saat vastaukset ja vältät ihon palamisen kesäauringossa.

FOREVERIN AURINKOKOULU