Iki-ihanat Forever-suosikit

Oletko kokeillut klassisia premium-tuotteitamme? Suosikkituotteitamme arvostetaan niiden ominaisuuksien vuoksi yhä useammassa kodissa, minkä vuoksi ne ovat todella kysyttyjä. Mikä on yhteinen nimittäjä? Back to basics.

Forever kehittää valikoimaansa jatkuvasti uusia ravintolisiä, voiteita, seerumeita ja muita ihania tuotteita. Lisäksi pyrimme pysymään tutkimuksen ja kehityksen eturintamassa päivittämällä ja parantamalla nykyisiä tuotteitamme. Jotkin suosikit pysyvät kuitenkin kautta aikojen. Foreverilla on joukko rakastettuja tuotteita, joiden koostumus on pysynyt lähes muuttumattomana vuosikymmeniä, koska miksi muuttaa voittoisaa konseptia. Esittelemme tässä joukon ajattomia klassikoitamme. Lisää tuotteita löydät totta kai verkkokaupasta.

 Forever Aloe Vera Gel 
Lippulaivatuotteemme numero 1. Upeista juomistamme on saatavilla neljä makuvaihtoehtoa: alkuperäinen Forever Aloe Vera Gel, jonka Aloe vera -pitoisuus on kaikkein suurin, Forever Aloe Berry Nectar, jossa on kirpeän marjaisa maku, Forever Aloe Peaches, jossa on makea persikan maku, ja Forever Aloe Mango, jossa maistuu trooppinen mango. 

Ota kulaus päivässä. Muistamista helpottaa, kun otat ravintolisäsi, kuten Forever Aloe Vera Gelin, aina samaan aikaan päivästä. Näin siitä tulee luonnollinen osa päivittäistä rutiinia. Voit toki sekoittaa Aloe vera -juomasi smoothieen, salaattikastikkeeseen tai sorbettiin tai… keksit varmasti itse monia herkullisia tapoja nauttia päivittäinen Forever Aloe Vera Gel -juomasi.

Edut: 

  • Jopa 99,7 % hienointa sisägeeliä käsin poimitusta Aloe verasta
  • Sisältää C-vitamiinia 
  • Ensiluokkaisen laadun takeena toimii The International Aloe Science Councilin (IASC) sertifiointi

OSTA TÄÄLTÄ

 

Aloe Vera Gelly 
Aloe Vera Gelly on Aloe veraamme – putkilossa. Aloe Vera Gellyn käyttömahdollisuudet ovat loputtomat. Se esimerkiksi tekee kuivasta ihosta jälleen kosteutetun ja sileän. Rauhoittava ja hoitava geeli imeytyy nopeasti ihoon ja auttaa ihoa säilyttämään sen kosteuden. Lisäksi se lievittää hyönteisenpistojen aiheuttamaa kutinaa ja viilentää ihoa, joka on saanut liikaa aurinkoa. Se myös rauhoittaa arkaa ihoa ihokarvojen ajelun jälkeen. Koska Aloe Vera Gelly ei sisällä rasvaa eikä hajusteita, se sopii myös silmänympärysvoiteeksi herkälle silmänympärysiholle.

Pidä aina Aloe Vera Gellya mukana laukussa, niin olet valmis kesän kaikkiin seikkailuihin. Yhtä putkiloa kannattaa lisäksi säilyttää jääkaapissa, se viilentää ihanasti herkistynyttä ihoa. 

Edut: 

  • Ihoa hoitavaa stabiloitua Aloe veraa geelimuodossa
  • Kosteuttaa 
  • Rauhoittaa ja säilyttää ihon kosteuden

OSTA TÄÄLTÄ

 

Forever Aloe Lips 
Myös tämä tuote sopii moniin käyttötarkoituksiin. Luonnollisesti se tekee huulista pehmeät ja sileät ja suojaa niitä tuulelta ja tuiskulta. Forever Aloe Lips tekee ihmeitä myös halkeileville kynsinauhoille ja kuiville kyynärpäille. Se antaa kantapäillesi pehmentävän hoidon ennen nukkumaanmenoa. Lisäksi se sopii ensiavuksi kutiaviin hyönteisenpistoihin.

Koska Forever Aloe Lips ei sisällä vettä, se toimii hyvin myös pakkasella. Ihoa hoitava Aloe vera, pehmentävä jojobaöljy ja mehiläisvaha vaikuttavat yhdessä ja antavat maksimaalisen tehon. Forever Aloe Lips kulkee kätevästi mukana taskussa tai laukussa. 

Edut: 

  • Suojaa sääolojen vaikutuksilta
  • Ei lisättyä vettä 
  • Pehmentävä ja hoitava

OSTA TÄÄLTÄ