Tee terveellinen smoothie iholle, hiuksille ja kynsille

Kauneus alkaa sisältäpäin, ja ruokailutottumukset näkyvät ihossa, hiuksissa ja kynsissä. Sen vuoksi jokainen aamu on hyvä aloittaa raikkaalla ja terveellisellä smoothiella, joka edistää kauneutta. Koosta vihersmoothie avokadosta, kurkusta, selleristä, pinaatista, mintusta, limetistä ja kookosjuomasta. Tai kokeile toisenlaista terveellistä smoothieta, johon tulee vadelmaa, mustikkaa, mansikoita ja kookosjuomaa. 

Muista myös Aloe vera
Maksimoidaksesi terveellisen smoothien tehon lisää joukkoon loraus Forever Aloe Vera Gel -juomaa. Aloe veraa, Aloe veraa ja vielä kerran Aloe veraa. Juomasta kokonaiset 99,7 % on auringossa kypsyneiden Aloe vera -kasvien hienointa sisägeeliä. Lisäksi juoma sisältää C-vitamiinia. Niin yksinkertainen mutta silti niin nerokas juoma. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Terveellisiä ja täyttäviä smoothieita lisätvistillä
Täyttävämmän smoothien saat, kun lisäät joukkoon chiasiemeniä ja annat niiden turvota hetken. Haluatko smoothieen hieman lisää potkua? Sekoita mukaan ananasta, porkkanaa, sitruunaa, inkivääriä ja chiliä – tämä lämmittää ihanasti!