Hiukset kuntoon Aloe-Jojoba Shampoon ja Conditionerin avulla

Shampoo ja hoitoaine, jotka hoitavat ja vahvistavat sekä hiuspohjaa että hiuksia tyvestä latvaan – Aloe-Jojoba Shampoo ja Conditioner ovat hiustenhoidon asiantuntijoita, jotka tekevät hiuksista pehmeät, kiiltävät ja paksummat niitä latistamatta.

Oletko kyllästynyt pörröisiin hiuksiin, jotka ovat mahdottomat muotoilla? Älä vaivu epätoivoon, sillä apu on lähellä. Foreverin Aloe-Jojoba Shampoo ja Conditioner hoitavat sekä hiuksia että hiuspohjaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

Sulfaatiton koostumus
Aloe-Jojoba Shampoo ja Conditioner ovat sulfaatittomia. Sulfaatit eivät ole vaarallisia, mutta niillä on kuivattava vaikutus. Hiusten ja hiuspohjan hoitaminen sulfaatittomilla tuotteilla on hyödyksi monella tavalla:

Kosteuden säilyminen
Sulfaatit eivät erota toisistaan hiusten tarvitsemia luonnollisia öljyjä ja rasvoja, jotka halutaan pestä pois. Ne poistavat kaiken rasvan, mikä kuivattaa hiuksia ja tekee niistä hauraat ja helposti katkeilevat. 

Värin säilyminen
Jos hiuksesi ovat värjätyt, sulfaatiton shampoo ja hoitoaine voivat auttaa säilyttämään väriä ja torjumaan haalistumista. 

Hiuspohjan kosteutus
Myös hiuspohja ilahtuu tuotteista, jotka eivät sisällä sulfaatteja, koska kuiva hiuspohja voi tuntua ärtyneeltä ja kutiavalta.

On siis monta hyvää syytä välttää sulfaatteja ja valita sen sijaan Aloe-Jojoba Shampoo ja Conditioner.

Aloe-Jojoba Shampoo – tuote-edut:

  • shampoo kaikille hiustyypeille, hoitaa myös hiuspohjaa
  • sisältää hoitavaa Aloe veraa ja jojobaa
  • paksu vaahto, joka huuhtelee pois
    epäpuhtaudet 
  • raikkaat hiukset, jotka ovat helpot muotoilla 

Aloe-Jojoba Conditioner – tuote-edut:

  • hoitoaine kaikille hiustyypeille, hoitaa myös hiuspohjaa
  • sisältää Aloe veraa ja jojobaa
  • kolme eri öljyä ylläpitävät kosteutta 
  • sulfaatiton tuote

Pst … Jos haluat vahvistaa hiuksia sisältäpäin, täydennä hiustenhoitoa ainutlaatuisella Forever Marine Collagen -ravintolisällämme. Se sisältää kollageenia, vitamiineja, kivennäisaine sinkkiä ja Q10-koentsyymiä, jotka hoitavat ihoa, kynsiä ja hiuksia sisältä ulospäin, jotta sinä voit näyttää hyvinvoivan nuorekkaalta.