F15 – muutos, joka kestää

F15 on suunniteltu antamaan sinulle työkaluja, joita tarvitset tehdäksesi terveyttäsi edistävän elämäntapamuutoksen. Kattavaan ohjelmaan kuuluu harjoitusohjelmia, harjoitusvideoita, terveysvinkkejä ja ruokavalioneuvoja.

F15 antaa kehollesi parhaat edellytykset saavuttaa uudet tavoitteesi ja terveellinen elämäntyylisi: se antaa sinulle puhtia treenaamiseen ja auttaa pääsemään eroon napostelusta aterioiden välissä. Ohjelmasta on saatavilla kolme tasoa, Beginner/Intermediate/Advanced, sen mukaan, kuinka haastavaa harjoittelua haluat. Jokaista tasoa varten on mukautettu harjoitusohjelma ja harjoitusvideoita, joissa ohjaaja opastaa sinua liikkeiden tekemisessä. Aivan kuin oma personal trainer olisi aina palveluksessasi. Opit 15 päivän aikana pitämään kiinni uusista terveellisistä tavoistasi ja tekemään muutoksesta kestävän.   

Mikä taso sopii minulle?

BEGINNER:
Valitse F15 Beginner, jos tämä pätee sinuun:

 • Olet vasta aloittanut treenaamisen tai et treenaa ollenkaan
 • Kaipaat opastusta siihen, miten sinun pitäisi suhtautua treenaamiseen ja ruokavalioon, jotta saisit aikaan pysyvän elämäntapamuutoksen
 • Haluat mitata ja seurata tuloksiasi selkeästi

 

INTERMEDIATE:
Valitse F15 Intermediate, jos tämä pätee sinuun:

 • Liikut säännöllisesti ja haluat viedä harjoittelun seuraavalle tasolle
 • Kaipaat apua ruokavaliosi, treenaustapojesi, vartalon mittojesi ja painosi muokkaamiseen, jotta saavutat tavoitteesi
 • Saat kattavat ohjeet siitä, miten aktiivinen elämäntyyli auttaa luomaan kestäviä ja myönteisiä tuloksia

 

ADVANCED:
Valitse F15 Advanced, jos tämä pätee sinuun:

 • Treenaat kovaa ja tavoitteellisesti
 • Etsit uusia ja rankkoja haasteita
 • Haluat syventää tietämystäsi siitä, miten ruokavalio, treenaaminen ja terveys liittyvät toisiinsa ja vaikuttavat tuloksiisi


   


Mitä F15-ohjelma sisältää?

 • Forever Aloe Vera Gel – Aloe vera -juoma, joka on valmistettu käsin poimitun Aloe veran hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Se sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Forever Ultra – Jos haluat pudottaa painoa tai ylläpitää nykyistä painoasi, voit korvata 1–2 ateriaa päivässä tällä shakella. Forever Ultra sisältää laadukasta soijaproteiinia, tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä maksimaalisesti ravintoaineita ja minimaalisesti kaloreja.
 • Forever Therm – Sisältää uutteita vihreästä teestä, guaranasta ja kahvista, C-, B2-, B6- ja B12-vitamiineja sekä pantoteenihappoa, jotka kaikki edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä torjuvat väsymystä ja uupumusta.
 • Forever Fiber – Ravintokuidut ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Forever Fiber auttaa sinua lisäämään kuitua ruokavalioosi ilman turhia kaloreita.

F15 sisältää samat ravintolisät kuin C9, mutta ohjelmien ohjeet eroavat toisistaan. Ohjelma koostuu kahdesta 15 päivää kestävästä osuudesta. Jos haluat suorittaa ne molemmat, sinun on ostettava lisäksi kaksi Forever Aloe Vera Gel -juomaa. 

Vinkki!
Aloita DX4-ohjelmalla, jotta pääset oikeaan mielentilaan. Kun olet suorittanut DX4-ohjelman, siirry suoraan C9-ohjelmaan päästäksesi mukavuuspainoosi. Jatka sen jälkeen F15-ohjelmaan, jotta uudesta terveellisestä elämäntyylistäsi tulee pysyvä tapa.

OSTA F15