Forever Living Products Scandinavia AB
Edistynyttä

täsmäihonhoitoa

tehokkaiden

koostumusten avulla.

Me kaikki tavoittelemme ihoa, joka näyttää virkeältä ja on nuorekkaan kuulas. Edellytykset voivat vaihdella, mutta meitä kaikkia yhdistää se, että ihomme tarvitsee ja ansaitsee ainesosia, jotka hoitavat, kosteuttavat ja pehmentävät tehokkaasti. Ainesosia, jotka on huolellisesti valittu niiden ominaisuuksien perusteella. Me kaikki tarvitsemme ihonhoitorutiinin, joka tähtää ihon hyvinvointiin.

Kehittäessään infinite by Forever™ -sarjaa Foreverin asiantuntijat käyttivät peptidejä, luonnollisia mineraaleja ja kasveja sekä hyödynsivät viimeisintä tieteellistä tietoa ihonhoidosta. Kaikki nämä täydentävät Aloe veraa ja vahvistavat sen kosteuttavia ja ihoa hoitavia ominaisuuksia. Uusimmat ihonhoitotuotteemme parantavat ihon tasaisuutta ja rakennetta sekä saavat ihon näyttämään hehkuvalta ja kosteutetulta. Näin iho sekä tuntuu että näyttää nuorekkaammalta. Näillä tuotteilla voit täydentää päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi kuuluvia infinite by Forever™ -tuotteita tai muita lempituotteitasi. 

 
Edistyneen ihonhoitolinjamme uudet tuotteet:557 protecting day lotion SPF 20

Päivävoide, jossa on aurinkosuojakerroin 20. Kosteuttaa, pehmentää, hoitaa ja torjuu auringon vahingollisia UVA- ja UVB-säteitä.

 

560 balancing toner

Tasapainottava kasvovesi, joka hoitaa ihoa ja palauttaa ihon pH-tasapainon. Virkistää, rauhoittaa ja palauttaa kosteustasapainon.

 

559 smoothing exfoliator 

Tehokas mutta samalla hellävarainen kuorinta-aine, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja antaa tilaa uusille ihosoluille.


561 awakening eye cream

Kosteuttava silmänympärysvoide, joka tekee ihosta silkinsileän ja nuorekkaan näköisen.