Forever Living Products Scandinavia AB

Me suojelemme Aloe veraamme

 

Viljelmämme

Forever on myynyt omaa Aloe veraansa vuodesta 1978 lähtien. Meillä on The International Aloe Science Councilin (IASC) sertifiointi korkeasta laadusta, olemme maailman suurin Aloe veran viljelijä ja meillä on omia viljelmiäe, joilla suojelemme 50 miljoonaa Aloe vera-taimeamme. Viljelemme Aloe veraa huolellisesti vuoroviljelyperiaatteella, jotta emme köyhdyttäisi maaperää ja vapaana kulkevat vuohet vastaavat luonnollisesta rikkaruohojen torjunnasta ja lannoituksesta.


Tarkka prosessi

Aloe vera poimitaan käsin sen saavutettua täydellisen kypsyyden, käytämme ainoastaan lehtien sisäosan geeliä ainutlaatuisessa patentoidussa prosessissamme. Seuraamme tarkasti prosessia koko matkan ajan kasvista valmiiksi tuotteeksi varmistaaksemme turvallisen ja korkealaatuisen tuotteen. Aloe veraamme käyttävät miljoonat tyytyväiset ihmiset ympäri maailmaa, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaikki tuotteemme noudattavat kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotta ne olisivat turvallisia kuluttajille.Turvalliset aineosat

Me Foreverillä seuraamme jatkuvasti viimeisimpiä tutkimuksia ja suosituksia, kun on kyse tuotteidemme ainesosista. Kaikkien lopputuotteidemme ainesosien pitoisuudet alittavat aina hyväksytyt ja turvalliset rajat  voimassa olevien lakien ja suositusten mukaisesti. Kaikki ainesosat ja niiden käyttö tuotteissamme on hyväksytty EU:ssa ja Skandinaviassa ja niitä pidetään kuluttajille turvallisina. Esimerkiksi mehumme valmistetaan todella tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti Aloe veran lehtien sisäosasta eikä koko lehdestä. Forever luottaa Aloe veraansa, jota tuhannet ihmiset käyttävät päivittäin.

Forever Livingin tuotekehitystiimi tekee lisäksi jatkuvasti töitä parantaakseen tuotteitamme ja ottaa aina uusimmat tiedot ja suositukset huomioon uusien tuotteiden ja säännösmuutosten yhteydessä. Näin ollen tuotteet ovat kuluttajille turvallisia. Suosittelemme henkilöä, jolla on lääke- tai muuta hoitoa vaativa terveysongelma keskustelemaan lääkärin tai muun terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa saadakseen tarkempaa tietoa, ennen treeniohjelman aloittamista tai ravintolisien käyttöönottoaä.

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää Aloe verastamme.

  


Forever Living Products Aloe Vera FI  

Aloe Vera

kysymyksiä

vastauksia

 

 


Voinko käyttää Foreverin Aloe veraa turvallisin mielin?

Forever on myynyt omaa Aloe veraansa vuodesta 1978 lähtien. Meillä on The International Aloe Science Councilin (IASC) sertifiointi korkeasta laadusta, olemme maailman suurin Aloe veran viljelijä ja meillä on omia viljelmiä. Aloe veramme viljellään huolellisesti vuoroviljelyperiaatteella, jotta emme köyhdyttäisi maaperää ja vapaana kulkevat vuohet vastaavat luonnollisesta rikkaruohojen torjunnasta ja lannoituksesta. Aloe vera poimitaan käsin sen saavutettua täydellisen kypsyyden, ja käytämme ainoastaan lehtien sisäosan geeliä ainutlaatuisessa patentoidussa prosessissamme. Seuraamme tarkasti prosessia koko matkan ajan kasvista valmiiksi tuotteeksi, ja Aloe veraamme käyttävät miljoonat tyytyväiset ihmiset ympäri maailmaa, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaikki tuotteemme noudattavat kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotta ne olisivat turvallisia kuluttajille.

Miten Forever Living käyttää ainesosia?

Me Foreverillä seuraamme jatkuvasti viimeisimpiä tutkimuksia ja suosituksia, kun on kyse tuotteidemme ainesosista. Kaikkien lopputuotteidemme ainesosien pitoisuudet alittavat aina hyväksytyt ja turvalliset rajat voimassa olevien lakien ja suositusten mukaisesti. Kaikki ainesosat ja niiden käyttö tuotteissamme on hyväksytty EU:ssa ja Skandinaviassa, ja niitä pidetään kuluttajille turvallisina. Forever Livingin tuotekehitystiimi tekee lisäksi jatkuvasti töitä parantaakseen tuotteitamme ja ottaa aina uusimmat tiedot ja suositukset huomioon uusien tuotteiden ja säännösmuutosten yhteydessä.

Miksi Forever ei voi lausua lääketieteellisiä väitteitä Aloe veraa?

Koska Foreverin tuotteet luokitellaan ravintolisiksi ei lääkkeiksi, tuotteita koskevia väitteitämme säätelevät tarkat määräykset. Siksi emme voi tehdä lääketieteellisiä väitteitä tai terveysväitteitä, emmekä voi ottaa vastaan lääketieteellisiä väitteitä muilta. Emme voi viitata markkinoinnissamme tieteellisiin artikkeleihin koskien Aloe veran vaikutusta. Olemme silti tietoisia siitä, että kiinnostus Aloe veraan on suurta ja että tutkimuksia on meneillään ympäri maailmaa. Se on mielestämme mielenkiintoista jamukavaa!

Mistä voin ostaa Forever Livingin tuotteita?

Tuotteitamme ei löydä tavallisista kaupoista. Liiketoimintamallimme on nimeltään suoramyynti ja se tarkoittaa myyntiä henkilökohtaisissa tapaamisissa perinteisten kaupankäyntipaikkojen ulkopuolella. Klikkaa tällä kotisivulla olevaa otsikkoa ”Etsi jälleenmyyjä” ja etsi FBO läheltäsi.