Forever Living Products Scandinavia AB

Me suojelemme Aloe veraamme

 

Viljelmämme

Forever on myynyt arvostettua Aloe veraansa vuodesta 1978 lähtien. Meillä on The International Aloe Science Councilin (IASC) sertifiointi korkeasta laadusta. Olemme maailman suurin Aloe veran viljelijä ja viljelmillä huolehditaan 50 miljoonasta Aloe vera-taimestamme.


Tarkka prosessi

Aloe vera poimitaan käsin sen saavutettua täydellisen kypsyyden, käytämme ainoastaan lehtien sisäosan geeliä ainutlaatuisessa patentoidussa prosessissamme. Seuraamme tarkasti prosessia koko matkan ajan kasvista valmiiksi tuotteeksi varmistaaksemme turvallisen ja korkealaatuisen tuotteen. Aloe veraamme käyttävät miljoonat tyytyväiset ihmiset ympäri maailmaa, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaikki tuotteemme noudattavat kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotta ne olisivat turvallisia kuluttajille.Turvalliset aineosat

Me Foreverillä seuraamme jatkuvasti viimeisimpiä tutkimuksia ja suosituksia, kun on kyse tuotteidemme ainesosista. Kaikkien lopputuotteidemme ainesosien pitoisuudet alittavat aina hyväksytyt ja turvalliset rajat  voimassa olevien lakien ja suositusten mukaisesti. Kaikki ainesosat ja niiden käyttö tuotteissamme on hyväksytty EU:ssa ja Skandinaviassa ja niitä pidetään kuluttajille turvallisina. Esimerkiksi mehumme valmistetaan todella tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti Aloe veran lehtien sisäosasta eikä koko lehdestä. Forever luottaa Aloe veraansa, jota tuhannet ihmiset käyttävät päivittäin.

Forever Livingin tuotekehitystiimi tekee lisäksi jatkuvasti töitä parantaakseen tuotteitamme ja ottaa aina uusimmat tiedot ja suositukset huomioon uusien tuotteiden ja säännösmuutosten yhteydessä. Näin ollen tuotteet ovat kuluttajille turvallisia. Suosittelemme henkilöä, jolla on lääke- tai muuta hoitoa vaativa terveysongelma keskustelemaan lääkärin tai muun terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa saadakseen tarkempaa tietoa, ennen treeniohjelman aloittamista tai ravintolisien käyttöönottoaä.

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää Aloe verastamme.

  


Forever Living Products Aloe Vera FI