Forever Living Products Scandinavia AB

Aloe Barbadensis Miller, laita nimi muistiin. Maailmassa on noin 400 Aloe-lajia, ja kaikilla on omat hyvät ominaisuutensa. Mutta ihmiskunta on rakastanut yhtä lajeista aikojen alusta lähtien: Aloe Barbadensis Miller. Meidän Aloe veramme.

Aloe vera on subtrooppinen kasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä. Sen lehdissä on hidasjuoksuista geeliä, joka juuri veden lisäksi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Geeli voidaan juoda joko ravintolisänä tai sekoittaa muiden ainesosien kanssa erilaisiksi ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteiksi.

Varmasti laadukasta

Hyvää tuotetta ei voi valmistaa huonoista raaka-aineista. Siksi panostamme tuotteiden perustaan ja viljelemme Aloe veraa hedelmällisillä viljelymailla, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman.

Forever omistaa käyttämänsä viljelmät itse, jotta se voisi valvoa koko tuotantoprosessia aina viljelystä valmiiseen tuotteeseen asti. Foreverin Aloe vera viljellään vuoroviljelyperiaatteella maan köyhtymisen estämiseksi. Jokainen taimi alkaa kasvaa kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi. Lisätietoja valmistusprosessista löydät otsikon ”Taimesta tuotteeksi” alta.

Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Foreverin Aloe vera viljellään aina yrityksen omilla viljelmillä Teksasissa Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Näin Forever voi valvoa koko prosessia aina viljelystä ja jalostuksesta jakeluun asti ja varmistaa sen laadun.

Foreverin juomille on myönnetty International Science Seal of Approval -laatuleima, mikä on yksi osoitus näiden myyntisuosikkien korkeasta laadusta.

 


Me suojelemme Aloe veraamme

 

Viljelmämme

Teksasissa ja Dominikaanisessa tasavallassa sijaitsevilla omilla viljelmillämme jokainen 50 miljoonasta Aloe vera -kasvista saa alkunsa kypsän kasvin pienestä juuripistokkaasta. Kasvit saavat kasvaa rauhassa täydellisessä maaperässä ja ilmastossa, jossa aurinko paistaa yli 2000 tuntia vuodessa. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan varovasti käsin ja siirretään heti eteenpäin. Loput kasvista jää maahan kasvattamaan uusia voimakkaita lehtiä, jotka saavat kasvaa ja kukoistaa omassa tahdissaan. Kun Aloe vera -kasvista on korjattu satoa 4–5 vuotta, sen kyky tuottaa uusia lehtiä alkaa heikentyä. Silloin on uudelleenistutuksen aika. Ennen uudelleenistutusta peltoa ei viljellä yhteen kasvukauteen, vaan siihen kylvetään muita kasveja, kuten apilaa ja tattaria. Näin huolehditaan siitä, että maaperä pysyy elinvoimaisena. Kasvukauden jälkeen nämä kasvit kynnetään maahan, missä ne vapauttavat maaperään typpeä. Tämän jälkeen pellolle istutetaan uudet pienet Aloe vera -kasvit ja sykli alkaa alusta. Tällainen vuoroviljely on hyväksi ympäristölle ja viljelykasveille.


Tarkka prosessi

Aloe vera poimitaan käsin sen saavutettua täydellisen kypsyyden, ja käytämme ainoastaan lehtien sisäosan geeliä ainutlaatuisessa patentoidussa prosessissamme. Seuraamme tarkasti prosessia koko matkan ajan kasvista valmiiksi tuotteeksi varmistaaksemme turvallisen ja korkealaatuisen tuotteen. Aloe veraamme käyttävät miljoonat tyytyväiset ihmiset ympäri maailmaa, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaikki tuotteemme noudattavat kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotta ne olisivat turvallisia kuluttajille.Turvalliset aineosat

Me Foreverillä seuraamme jatkuvasti viimeisimpiä tutkimuksia ja suosituksia, kun on kyse tuotteidemme ainesosista. Kaikkien lopputuotteidemme ainesosien pitoisuudet alittavat aina hyväksytyt ja turvalliset rajat  voimassa olevien lakien ja suositusten mukaisesti. Kaikki ainesosat ja niiden käyttö tuotteissamme on nykyään hyväksytty EU:ssa ja Skandinaviassa ja niitä pidetään kuluttajille turvallisina. Esimerkiksi mehumme valmistetaan todella tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti Aloe veran lehtien sisäosasta eikä lehdistä. Forever luottaa Aloe veraansa, jota tuhannet ihmiset käyttävät päivittäin.

Forever Livingin tuotekehitystiimi tekee lisäksi jatkuvasti töitä parantaakseen tuotteitamme ja ottaa aina uusimmat tiedot ja suositukset huomioon uusien tuotteiden ja säännösmuutosten yhteydessä. Näin ollen tuotteet ovat kuluttajille turvallisia. Suosittelemme henkilöä, jolla on lääke- tai muuta hoitoa vaativa terveysongelma keskustelemaan lääkärin tai muun terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa saadakseen tarkempaa tietoa, ennen treeniohjelman aloittamista tai ravintolisien käyttöönottoaä.

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää Aloe verastamme.

 


View as
  • Grid
  • List
Videos to show
  • For you
  • Suomi
  • Ruotsi
  • Tanska
  • Norja
  • England

Forever Living Products Aloe Vera FI

Forever Living Products Aloe Vera FI

Forever Living Products Aloe Vera SE

Forever Living Products Aloe Vera DK

Forever Living Products Aloe Vera NO 


 

Aloe vera

kysymyksiä

vastauksia

 

 


Voinko käyttää Foreverin Aloe veraa turvallisin mielin?

Forever on myynyt omaa Aloe veraansa vuodesta 1978 lähtien. Meillä on The International Aloe Science Councilin (IASC) sertifiointi korkeasta laadusta, olemme maailman suurin Aloe veran viljelijä ja meillä on omiailjelmiä. Aloe veramme viljellään huolellisesti vuoroviljelyperiaatteella, jotta emme köyhdyttäisi maaperää ja vapaana kulkevat vuohet vastaavat luonnollisesta rikkaruohojen torjunnasta ja lannoituksesta. Aloe vera poimitaan käsin sen saavutettua täydellisen kypsyyden, ja käytämme ainoastaan lehtien sisäosan geeliä ainutlaatuisessa patentoidussa prosessissamme. Seuraamme tarkasti prosessia koko matkan ajan kasvista valmiiksi tuotteeksi, ja Aloe veraamme käyttävät miljoonat tyytyväiset ihmiset ympäri maailmaa, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaikki tuotteemme noudattavat kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotta ne olisivat turvallisia kuluttajille.

Miten Forever Living käyttää ainesosia?

Me Foreverillä seuraamme jatkuvasti viimeisimpiä tutkimuksia ja suosituksia, kun on kyse tuotteidemme ainesosista. Kaikkien lopputuotteidemme ainesosien pitoisuudet alittavataina hyväksytyt ja turvalliset rajat voimassa olevien lakien ja suositusten mukaisesti. Kaikki ainesosat ja niiden käyttö tuotteissamme on nykyään hyväksytty EU:ssa ja Skandinaviassa, ja niitä pidetään kuluttajille turvallisina. Forever Livingin tuotekehitystiimi tekee lisäksi jatkuvasti töitä parantaakseen tuotteitamme ja ottaa aina uusimmat tiedot ja suositukset huomioon uusien tuotteiden ja säännösmuutosten yhteydessä.

Onko Aloe vera turvallinen?

Medioissa on spekuloitu sitä, että Aloe vera voisi vaikuttaa maksaan. Riippumattomat organisaatiot ovat tehneet kansainvälisiä turvallisuustarkastuksia aloe verasta maksavaurioisiin liittyen. Tarkastukset osoittavat, että tällaisia tapauksia on raportoitu vain muutamia. Lisäksi näissä harvoissa tapauksissa on todettu, että luultavin selitys maksa-arvojen muutokseen raportoidussa tapauksessa on yksilön terveysprofiili, ei-geneettisten tekijöiden (esim. sukupuoli, ikä, lääkitys, sairaushistoria, tulehdukset) ja geneettisten tekijöiden yhteisvaikutus, eikä Aloe vera -tuotteen koostumus tai annostus. 
Professori Simon D Taylor-Robinson, translationaalisen lääketieteen professori, kansainvälinen maksa-asiantuntija, Lontoo, St. Mary’s Hospital, Liver Unit, toteaa: ”Aloe vera -kasvin lehden sisäosien geeliä on vaaratonta nauttia, jos suositeltuja annoksia noudatetaan.” Kirjassa ”American Herbal Products Association’s Botanical Safety Handbook, 2nd edition” Aloe vera -lehden sisäosan geeli on listattu luokan 1 kasviksi, jota pidetään turvallisena käyttää, kun sitä käytetään ohjeiden mukaan. Aloe veraa on tutkittu tieteellisesti, ja se on nykyisin EU:n elintarvikeviranomaisten hyväksymä. Kuten aina ravintolisien yhteydessä, suosittelemme henkilöä, jolla on lääke- tai muuta hoitoa vaativa terveysongelma keskustelemaan lääkärin tai muun terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa saadakseen tarkempaa tietoa, ennen treeniohjelman aloittamista tai ravintolisien käyttöönottoa.

Miksi Forever ei voi lausua lääketieteellisiä väitteitä koskien Aloe veraa?

Koska Foreverin tuotteet luokitellaan ravintolisiksi, ei lääkkeiksi, tuotteita koskevia väitteitämme säätelevät tarkat määräykset. Siksi emme voi tehdä lääketieteellisiä väitteitä tai terveysväitteitä emmekä voi ottaa vastaan lääketieteellisiä väitteitä muilta. Emme voi viitata markkinoinnissamme tieteellisiin artikkeleihin koskien Aloe veran vaikutusta. Olemme silti tietoisia siitä, että kiinnostus Aloe veraan on suurta ja että tutkimuksia on meneillään ympäri maailmaa. Se on mielestämme mielenkiintoista jamukavaa!

Mistä voin ostaa Forever Livingin tuotteita?

Tuotteitamme ei löydä tavallisista kaupoista. Liiketoimintamallimme on nimeltään suoramyynti, ja se tarkoittaa myyntiä henkilökohtaisissa tapaamisissa perinteisten kaupankäyntipaikkojen ulkopuolella. Klikkaa tällä kotisivulla olevaa otsikkoa ”Etsi jälleenmyyjä” ja etsi FBO läheltäsi.