Forever Living Products Scandinavia AB

Taimesta tuotteeksi

Foreverilla on pitkä kokemus tuoreen Aloe veran käsittelemisestä ja jalostamisesta maailmanlaajuisesti arvostetuiksi tuotteiksi. Viljelmät sijaitsevat muun muassa Teksasissa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Maailman suurimpana Aloe veran tuottajana Forever pyrkii luonnollisesti suojelemaan toiminnassaan ympäristöä. Sen vuoksi Forever viljelee Aloe veran vuoroviljelyperiaatteella.


Puhdas tuote

Kun lehdet on leikattu kasvista, ne puhdistetaan huolellisesti: lehtiä huuhdotaan useita kertoja kylmässä vedessä ja ne puhdistetaan myös suurpainepesurilla. Sitten lehdistä poistetaan mahdolliset roskat, ja niiden virheettömyys tarkistetaan. Keräämme Aloe veran lehden sisältä, sillä siellä se on hyvin suojassa ulkoisilta vaikutuksilta. Näin geeli saadaan talteen sen puhtaimmassa muodossaan.

Patentoitu prosessi

Puhdas geeli kerätään astioihin ja kuorien jäänteet poistetaan. Sen jälkeen geeli käsitellään patentoidun, hapettumiselta suojaavan stabilointiprosessin avulla. Lehtien ja kuorien jäänteet kompostoidaan, jolloin niistä tulee jälleen osa luonnon kiertokulkua.

Perusteellisesti testattu raaka-aine

Perustuotteemme on kyllä hyvä, mutta haluamme vielä varmistaa, että laatu on aina tasaisesti paras mahdollinen. Siksi geeli joutuu sekä laboratoriokokeisiin että analysoitavaksi, ennen kuin sitä voidaan käyttää juomiemme ja muiden tuotteidemme ainesosana.

Maistuva juoma

Aloe Vera Gel on Foreverin toiminnan ja suuren menestyksen perusta. Juoma on myyntisuosikkimme ympäri maailman, ja se sisältää stabiloitua Aloe veraa, joka tulee omilta viljelmiltä. Miljoonat ihmiset yli 150 maassa juovat Aloe Vera Geliä päivittäin. Luonnollisesti myös Foreverin muut tuotteet aina hammastahnasta ihovoiteisiin ovat yhtä laadukkaita.