Forever Living Products Scandinavia AB

Team Marketing

Foreverin liiketoimintamalli 

Ajatus poistaa myynnistä välikädet ja alkaa myydä tuotteita henkilökohtaisen verkoston kautta syntyi Yhdysvalloissa 1950-luvulla. Verkostomarkkinoinnin menetelmät ovat sittemmin kehittyneet, ja myös niiden suosio on kasvanut. Foreverin suoramyyntimallia kutsutaan nimellä Team Marketing, ja siinä itsenäiset jälleenmyyjät markkinoivat, myyvät ja jakelevat tuotteita suoraan asiakkaille henkilökohtaisten kontaktien kautta. Asiakkaat hyötyvät tästä toimintamallista monella tavoin. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Suora yhteys myyjään mahdollistaa yksilöllisen palvelun ja opastuksen
  • Valikoima ainutlaatuisia tuotteita
  • Henkilökohtaiset esittelyt ja vinkit
  • Mahdollisuus kokeilla tuotteita ilman ostopakkoa
  • Käytettyjen tuotteiden palautusoikeus
Myyntitapa

Suoramyynti tapahtuu aina henkilökohtaisten kontaktien kautta eikä koskaan myymälässä. Suoramyynnissä asiakas ja jälleenmyyjä tapaavat kotiympäristössä, työpaikalla tai jossain muussa yhteydessä. Yhteydenpito tapahtuu myös puhelimitse, sähköpostitse tai kotisivun välityksellä.
Esimerkiksi Ruotsissa suoramyynnin parissa työskentelee yli 100 000 henkilöä, joista n. 70 prosenttia työskentelee jossain noin 40:stä Ruotsin suoramarkkinoin-tiliittoon kuuluvasta jäsenyrityksestä. Suoramarkkinoin-tiliittoon kuuluvat yritykset myyvät monenlaisia tuotteita aina kosmetiikasta ja terveys-
valmisteista puhelinliittymiin. Alan vuosittainen liikevaihto on lähes kolme miljardia Ruotsin kruunua, ja viimeisen viiden vuoden aikana ala on kasvanut keskimäärin 20 prosenttia vuodessa.Haluatko myydä tuotteitamme?

Forever on menestynyt Pohjoismaissa ilmiömäisen hyvin. Forever käynnisti toimintansa Pohjoismaissa vuonna 1998, ja Pohjoismaiden vuosittainen myynti on nykyään monta sataa miljoonaa Ruotsin kruunua. Foreverin jälleenmyyjänä saat kaiken tarvitsemasi tuen ja voit suorittaa ainutlaatuisen ja monipuolisen koulutu-sohjelman. Tie menestykseen rakennetaan askel askeleelta motivaation, sitoutumisen, pätevyyden ja itseluotta-muksen avulla. Ostat Foreverilta tuotteita ostoalennuksella ja myyt ne voitolla omille asiakkaillesi. Forever-tuotteiden parissa työskentely on hauskaa, tapaat monia mielenkiintoisia ihmisiä ja saat runsaasti arvostusta. Parasta tässä kaikessa on kuitenkin ehkä se, että voit itse päättää, kuinka paljon haluat työskennellä ja siten myös ansaita rahaa. Voit esimerkiksi työskennellä muutaman tunnin viikossa ja ansaita näin hieman lisätuloja tai työskennellä Foreverin parissa koko-päiväisesti ja ansaita näin mahdollisesti koko toimeentulosi Foreverin avulla.
Aloitus ilman riskiä

Team Marketing -konseptin ansiosta voit aloittaa kannattavan liiketoiminnan ja harjoittaa sitä ilman yrittämiseen normaalisti sisältyviä taloudellisia riskejä. Kaikki ovat tervetulleita liittymään mukaan. Foreverilla sama työ palkitaan aina samanarvoisesti, teki sen kuka tahansa. Kaikki Foreverin toiminnan tulot tulevat tuotteiden myynnistä. Yritys maksaa bonukset ja korvaukset.

Auta muita myynnin aloittamisessa

Kun olet toiminut Foreverin jälleenmyyjänä jonkin aikaa, on aika tehdä seuraava valinta: keskitytkö vain myymään tuotteita vai haluatko ottaa Forever-urallasi uuden askeleen ja alkaa myös rekrytoida uusia jälleenmyyjiä? Uusien jälleenmyyjien rekrytointi tuo sinulle lisätuloja oman myyntisi lisäksi, sillä saat Foreverilta korvauksen uusien jälleenmyyjien auttamisesta.

Tiimin kokoaminen

Jos joku uusista jälleenmyyjistäsi haluaa vuorostaan tukea muita toiminnan aloittamisessa, tehtävänäsi on toimia tiiminjohtajana. Autat uuden tiimin luomisessa järjestämällä ja toteuttamalla erilaisia koulutuksia ja tapaamisia. Tämän jälkeen saat tuloja kolmesta eri suunnasta: omasta myynnistäsi, bonuksen uusien jälleenmyyjiesi myynnistä ja korvauksen auttamasi ja kouluttamasi tiimin myynnistä.